Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Θολό το τοπίο με Ορούμα-Τελειώνει του προπονητή


Και ο Ορούμα προστέθηκε στους παίκτες που είναι υποψήφιοι για να φύγουν, καθώς στοιχίζει πολλά και παίζει λίγο. Τελειώνει το θέμα του προπονητή μέσα το τέλος του μήνα...



Μπορεί το "πείραμα" την φετινή σεζόν να πέτυχε, όσο αφορά την καλή πορεία παρά τις πολλές μεταγραφές, ωστόσο το ρόστερ της Καβάλας δεν θα έχει καμία σχέση την επόμενη σεζόν.

Ήδη έχουν αποδεσμευτεί αρκετοί ποδοσφαιριστές, ενώ τον δρόμο τους θα ακολουθήσουν και άλλοι που δεν φαινόταν μέχρι στιγμής ότι θα φύγουν. Ένας από αυτούς είναι και ο Γουίλσον Ορούμα, ο οποίος μπορεί να κάνει την διαφορά αγωνιστικά, όμως οι πολλοί του τραυματισμοί έχουν προβληματίσει την οικογένεια Ψωμιάδη.

Ο 33χρονος Νιγηριανός αμείβεται με ένα αρκετά καλό συμβόλαιο και αν θελήσει να παραμείνει στην ομάδα, θα πρέπει να δεχθεί μείωση των αποδοχών του. Το ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και ο Ντενίλσον, αφού δεν είναι έτοιμος αγωνιστικά και παίρνει πολλά χρήματα.

Στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί...

Από το περασμένο καλοκαίρι η διοίκηση της Καβάλας συζητούσε με Γερμανό τεχνικό με σκοπό να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Αυτό φαίνεται τελικά ότι θα συμβεί από την νέα σεζόν, καθώς μετά τα πειράματα με τους Παπακώστα και Ντε Μος, η οικογένεια Ψωμιάδη είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με Γερμανό προπονητή αρκετά φιλόδοξο.

Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία, καθώς ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει.
(sport24)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου