Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Ντέκο : "Ο Μέσι είναι πραγματικός σταρ"

Σε δηλώσεις του στο fcbarcelona.com ο Πορτογάλος μέσος της Τσέλσι εκθείασε τον Λιονέλ Μέσι λέγοντας : "Η Μπαρτσελόνα έχει υπέροχους παίκτες αλλά πάνω απ’ όλα έχουν τον Μέσι. Καμμία άλλη...



ομάδα δεν έχει έναν παίκτη σαν αυτόν. Κάνει απίστευτα πράγματα και πάντα σκέφτεται τους συμπαίκτες του. Είναι ένας πραγματικός σταρ."

Ο Ντέκο, που ήταν μέλος της ομάδας της Μπάρτσα που σήκωσε το τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2006, είχε να πει καλά λόγια και για τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

"Ο Γκουαρντιόλα έφερε ένα νέο τρόπο σκέψης. Είναι ένας προπονητής που χρησιμοποιεί τους νέους παίκτες πολύ και που ξέρει πώς να παίρνει το καλύτερο από όλους τους παίκτες του. Τα πράγματα έχουν πάει πολύ καλά γι’ αυτόν και νομίζω ότι θα συνεχίσει να γράφει ιστορία με την Μπάρτσα."

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται σήμερα την Άρσεναλ στον δεύτερο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ντέκο πιστεύει ότι οι φίλαθλοί της θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα: "Στις βραδιές του Τσάμπιονς Λιγκ οι φίλαθλοι στο Καμπ Νου σπρώχνουν την ομάδα και τη βοηθάνε μεταφέροντας πίεση στους αντιπάλους. Αυτό είναι σίγουρα άλλος ένας παράγοντας υπέρ της Μπαρτσελόνα στο σημερινό παιχνίδι."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου