Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Πρεμιέρα με ρεκόρ για Καπιρόσι

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η πρεμιέρα του Moto GP γίνεται με το νυχτερινό γκραν πρι του Κατάρ στην πίστα Λοσέιλ. Οι αναβάτες της Rizla Suzuki προετοιμάζονται για τον πρώτο αγώνα της σεζόν...




Να διευρύνει ακόμη περισσότερο το ρεκόρ του θέλει ο Λορίς Καπιρόσι. Ο Ιταλός αναβάτης έχει εκκινήσει 299 φορές στις 21 σεζόν που συμμετέχει στο πρωτάθλημα, ενώ την Κυριακή αναμένεται να το στρογγυλοποιήσει.

«Ποτέ δεν σκεφτόμουν να τα καταφέρω αυτό, αλλά είμαι τυχερός στην καριέρα μου και πάντα δίνω το 100%, προσπαθώ να διατηρούμε σε φόρμα για να μείνω στην κορυφή. Πραγματικά, ποτέ δεν πίστευα να πάρω μέρος σε τόσους αγώνες και νομίζω ότι αυτό δεν θα συμβεί από άλλο αναβάτη. Ο αγώνας για την ομάδα είναι πολύ σημαντικός γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε τις βελτιώσεις», τόνισε ο Ιταλός αναβάτης.

Ιδιαίτερα ανυπόμονος για τον πρώτο αγώνα της σεζόν δηλώνει ο ομόσταβλός του Καπιρόσι, Αλβάρο Μπαουτίστα, καθώς στο Κατάρ θα είναι ο πρώτος αγώνας του 26χρονου ανάβατη στο Moto GP :

«Για εμένα είναι πολύ σημαντικός αγώνας επειδή θα είναι ο πρώτος στο Moto GP. Τα πήγα καλά στις δοκιμές, αλλά ο αγώνας είναι διαφορετικός. Έχω πολλά να μάθω για τους αγώνες και για τη μοτοσικλέτα γιατί η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική από την κατηγορία των 250 κ.ε»
(sportfm)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου