Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Κι άλλος τελικός...

Μία επικράτηση επί του Ολυμπιακού (19:00, Novasports 1) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στην πρεμιέρα της διαδικασίας των play-offs θα λειτουργήσει...



ευεργετικά στο να ξεχαστεί πιο γρήγορα η απώλεια του Κυπέλλου.

Στο διάστημα που μεσολάβησε ο Έκτορ Κούπερ και οι παίκτες του Άρη είχαν τη δυνατότητα να ξεπεράσουν σε μεγάλο βαθμό την ήττα από τον Παναθηναϊκό και να επικεντρωθούν πλέον στο πως θα κατακτήσουν μία καλύτερη θέση απ’ την τελευταία που βρίσκονται τώρα, μεταξύ των ομάδων που συμμετέχουν στα play-offs.

Με το κλασικό πλέον 4-4-2 θα καταρτίσει την ενδεκάδα ο 62χρονος τεχνικός. Ο Σηφάκης θα υπερασπιστεί την εστία του Άρη. Μπροστά του θα έχει τους Ρονάλντο και Νασούτι. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Πρίττας και Φερνάντες, ενώ στις πτέρυγες, οι Χαβίτο και Μεριέμ, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Δεν αποκλείεται ο Αργεντινός τεχνικός να δώσει φανέλα βασικού στον Αντού.

Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τον Κόκε και τον Τζόνσον. Ο Αμερικανός φορ αντικαθιστά ουσιαστικά τον τιμωρημένο Κάμπορα. Εκτός για τον ίδιο λόγο είναι και ο Κουλουχέρης με τον Ναφτί. Θα απουσιάσουν και οι Κάλβο και Αραβίδης (τραυματίες). Σήμερα θα εκδικαστεί η έφεση που έχει γίνει για την ποινή των τριών αγωνιστικών που έχει επιβληθεί στον Αράνο.

«Χαλί» ο αγωνιστικό χώρος

Μία δικαιολογία που δεν θα μπορούν να επικαλεστούν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων σε περίπτωση που δεν προσφέρουν υψηλού ή έστω αξιοπρεπούς επιπέδου θέαμα θα είναι η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Σήμερα το απόγευμα θα εγκαινιαστεί ο νέος χλοοτάπητας του «Κλεάνθης Βικελίδης» ο οποίος τοποθετήθηκε μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό (1-0, 28/4).

«Αγκάθι» το οικονομικό

Ο Κρίστιαν Νασούτι μεταγράφηκε το καλοκαίρι στον Άρη με τη μορφή δανεισμού από την Ρίβερ Πλέιτ και έγινε αμέσως βασικός και αναντικατάστατος στα μετόπισθεν του Άρη, γι’ αυτό αποτελεί προτεραιότητα να παραμείνει στο ρόστερ των «κίτρινων». «Νομίζω ότι θα είναι δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο να μείνει», επισήμανε σχετικά ο Γιάννης Κόντης στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου.

«Γίνονται καθημερινά κινήσεις, με δεδομένη την τη θέληση του ποδοσφαιριστή σαν μείνει στον Άρη. Το μόνο εμπόδιο είναι το οικονομικό ζήτημα, διότι η Ρίβερ Πλέιτ, από την οποία είναι δανεικός, βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση και, κακά τα ψέματα, μπορεί να βρει ομάδα για να τον πουλήσει», συμπλήρωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ.
(sportfm)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου