Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

"Κάρα": Εχουμε φτάσει πολλές φορές στην… πηγή


Βέρντερ, Κοπεγχάγη και Κλουζ είναι οι αντίπαλοι που θα ήθελε να βρεθούν στο δρόμο του Παναθηναϊκού στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ο Γιώργος Καραγκούνης...



Ο αρχηγός του «τριφυλλιού», ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του MEGA «Σούπερ Μπάλα Live», ευχήθηκε η ομάδα του να συνεχίσει τις επιτυχημένες ευρωπαϊκές πορείες της και να κυριαρχήσει και την επόμενη χρονιά στις εγχώριες διοργανώσεις.

«Σίγουρα ο Παναθηναϊκός έχει διαχρονικές επιτυχίες στη διοργάνωση. Παίζουν, όμως, ρόλο πολλά πράγματα. Οι κινήσεις που θα γίνουν, η κλήρωση, το πώς θα είναι η ομάδα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Έχουμε φτάσει πολλές φορές στην πηγή, αγγίζοντας σπουδαίες προκρίσεις με μεγάλους αντιπάλους», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Καραγκούνη.

«Να παραμείνουμε πρωταγωνιστές»

Οσο για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να επαναλάβει την φετινή του πορεία, επεσήμανε: «Δεν είναι ώρα να αρχίσουμε να μιλάμε για τα επόμενα χρόνια. Είμαστε όλοι χαρούμενοι για την επιτυχία μας και έχουμε μπροστά μας καιρό να δούμε τα επόμενα χρόνια. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις και έχουμε τα πάντα για να παραμείνουμε πρωταγωνιστές. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικά, τα πάντα λειτουργούν στην εντέλεια και υπάρχουν όλα τα εχέγγυα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο γεγονός πως φέτος θα έχουν περισσότερο χρόνο ξεκούρασης: «Παίζει πάντα ρόλο και το πώς θα αντιδράσει ο ποδοσφαιριστής. Χρειάζονται θυσίες για να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Είδαμε, για παράδειγμα, πέρσι που ο Ολυμπιακός ξεκίνησε αργά, αλλά είχε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς στην πορεία, ενώ εμείς που ξεκινήσαμε νωρίτερα δεν είχαμε».

«Για πολλούς είναι η τελευταία ευκαιρία μας»

Τέλος, μίλησε και για τη συμμετοχή της Εθνικής στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Έχουμε πετύχει το στόχο της πρόκρισης και πλέον βάζουμε τον επόμενο που είναι να προχωρήσουμε. Θέλουμε να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε. Για πολλούς από εμάς, είναι η τελευταία ευκαιρία να παίξουμε σε ένα Μουντιάλ και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία όσο καλύτερα μπορούμε».
(sportdog)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου