Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Κεχαγιάς: «Να δούμε τα λάθη μας»

Η αποφυγή του υποβιβασμού έφερε ανακούφιση, αλλά όχι και πανηγυρισμούς στις τάξεις της Skoda Ξάνθης. Η επόμενη μέρα απαιτεί σωστές αποφάσεις για να μην βρεθεί ξανά στην ίδια θέση, όπως δήλωσε...



στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Κεχαγιάς ο οποίος, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα σήμερα, θα παραμείνει στον πάγκο της Ξάνθης.

"Αυτό που με ενδιέφερε σαν προπονητής ήταν πώς θα σωνόταν η ομάδα. Είχαμε βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, αλλά καταφέραμε έστω και την τελευταία στιγμή να μείνουμε στην κατηγορία.

Δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας. Η Ξάνθη στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Έγιναν πολλά λάθη από την αρχή της χρονιάς. Τώρα που τελείωσε η σεζόν θα καθίσουμε κάτω με τον μεγαλομέτοχο, να δούμε τα λάθη που έγιναν και με τις κατάλληλες κινήσεις να παίξει και πάλι η Ξάνθη καλό ποδόσφαιρο."

Γιατί βρέθηκε η Skoda Ξάνθη σε αυτή τη θέση:
"Μία ομάδα για να είναι ανταγωνιστική θα πρέπει να έχει έναν βασικό κορμό 7-8 παικτών, κάτι που δεν είχε φέτος η Ξάνθη. Το καλοκαίρι ήρθαν 18 παίκτες και έφυγαν 13 το Δεκέμβριο. Αυτό φέρνει πολλά προβλήματα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε επιλεγμένες κινήσεις και να βάλουμε όσο το δυνατό περισσότερο ελληνικό στοιχείο στην ομάδα. Δεν είναι όμως εύκολο, αφού θα πρέπει να δούμε ποιους παίκτες μπορούμε να πάρουμε".

Πώς αντιμετώπισε τα σενάρια γύρω από τους αγώνες της ομάδας του, αλλά και του Λεβαδειακού:
"Από σενάρια άλλο τίποτα στην Ελλάδα. Όχι μόνο στα παιχνίδια της Κυριακής, αλλά εδώ και χρόνια. Εμείς σαν επαγγελματίες οφείλουμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας κι εγώ ήθελα να κρατήσω τους παίκτες μου μακριά από όλα αυτά τα σενάρια και συγκεντρωμένους στο στόχο μας".

Κάνοντας έναν απολογισμό του πρωταθλήματος:
"Το καλό ήταν πως υπήρχε σασπένς μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα και το ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν. Με εξαίρεση 2-3 ομάδες που έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, όπως η Καβάλα ή ο Άρης, δεν είδαμε κάτι το ξεχωριστό. Ήταν επίσης θετικό που ο ΠΑΟΚ μπήκε σφήνα και διεκδίκησε τον τίτλο από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου