Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Στη ΦΙΦΑ ο Λεβαδειακός τον Ηρακλή


Γραπτή καταγγελία στη ΦΙΦΑ κατέθεσε ο Λεβαδειακός με την οποία απαιτεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας να αφαιρεθούν έξι βαθμοί από τον Ηρακλή...



Μετά από την εξέταση του φακέλου της υπόθεσης «Μπιλίσκοφ», η ομάδα της Βοιωτίας ισχυρίζεται ότι ο Ηρακλής εξόφλησε εκπρόθεσμα τον ποδοσφαιριστή.

Φυσικά στόχος του Λεβαδειακού είναι η παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα, εφόσον βέβαια αποδειχθεί ότι όσα ισχυρίζεται για την υπόθεση «Μπιλίσκοφ» είναι πραγματικότητα.

Η “SPORTDAY” από την περασμένη Παρασκευή είχε αποκαλύψει ότι στο στόχαστρο του Λεβαδειακού δεν βρίσκεται η Ξάνθη αλλά ο Ηρακλής και η υπόθεση ‘’Μπιλίσκοφ’’.

Πρόκειται για μια ιστορία που είχε να κάνει με οφειλές του «Γηραιού» προς τον Κροάτη ποδοσφαιριστή. Κι αυτό που ερευνούσε ο Λεβαδειακός ήταν αν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες ημερομηνίες από τον Ηρακλή στην καταβολή των δόσεων που χρωστούσε στον παίκτη.

Ο Λεβαδειακός έχει συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης Μπιλίσκοφ και τις τελευταίες ημέρες μελέτησε όλες τις παραμέτρους, προκειμένου να κρίνει αν υπάρχει σημείο στο οποίο μπορεί να στηριχθεί νομικά.

Τον περασμένο Μάρτιο έγινε ένας διακανονισμός μεταξύ Ηρακλή και Μπιλίσκοφ για την εξόφληση του παίκτη σε τρεις δόσεις. Στη συνέχεια ο Μπιλίσκοφ φέρεται να διαμαρτυρήθηκε εκ νέου στη ΦΙΦΑ για καθυστέρηση σε πληρωμή δόσης και να ζήτησε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία να επιβάλλει στην ομάδα τις προβλεπόμενες κυρώσεις.

Αυτό είχε αποτέλεσμα να σταλεί δύο φορές γραπτό ερώτημα από τη Ζυρίχη στον ποδοσφαιριστή, αν έλαβε τελικά τα χρήματα, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα επιβαλλόταν η ποινή στον Ηρακλή.

Αυτή τη στιγμή ο Μπιλίσκοφ έχει λάβει τα χρήματα από τον Ηρακλή. Η προσπάθεια του Λεβαδειακού έχει να κάνει με την τήρηση ή όχι των ημερολογιακών προθεσμιών από πλευράς Ηρακλή.

Στον Ηρακλή ο Ανδρέας Παντελή, σε συνέντευξη του στο Αθλητικό Metropolis, δήλωσε ενήμερος για το θέμα. «Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. Δεν υπάρχει θέμα, έχει διευθετηθεί. Δεν τίθεται θέμα. Είχα δώσει 45.000 ευρώ στον Μπιλίσκοφ», πρόσθεσε.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας επικυρώθηκαν μόνο οι 6 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, για να μην υπάρξει πρόβλημα με την έναρξη των πλέι οφ. Οι άλλες 10 θέσεις πρόκειται να επικυρωθούν στην επόμενη συνεδρίαση.
(sport-fm)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου