Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Με Βαλντές κόντρα στη Γιουνάιτεντ (vids)

Βαλντές και Βέργο πήρε στην αποστολή ο Μίτσελ. Αποθεραπεία ο Σαβιόλα με Σιόβα και Τόρες. Δείτε την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Μάντσεστερ καθώς και πλάνα από την προπόνηση.






Ο Ολυμπιακός μετράει ήδη αντίστροφα για να αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» το Champions League στο Καραϊσκάκη, καθώς τη Δευτέρα το βράδυ ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για το ματς με τους «μπέμπηδες».

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος έκαναν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη την τελευταία τους προπόνηση, πριν το αυριανό σπουδαίο παιχνίδι με την αγγλική ομάδα, δουλεύοντας επάνω στην τακτική, την ανάπτυξη του παιχνιδιού και την καλή κυκλοφορία της μπάλας. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του Θρύλου, Μίτσελ, έκανε γνωστή την αποστολή για το παιχνίδι της Τρίτης, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή τους:

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτη, Μανωλά, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλο, Πέρες, Σαλίνο, Σάμαρη, Βαλντές και Βέργο.

Στο μεταξύ, θεραπεία συνέχισε ο Χαβιέρ Σαβιόλα, ενώ οι Τόρες και Σιόβας συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν το τελευταίο διάστημα για την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση. Δείτε παρακάτω πλάνα από την προπόνηση του Ολυμπιακού:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου