Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ωχ... Ο GAP μας έλειπε...

Πυκνώνουν οι εμφανίσεις του Γ. Παπανδρέου και μαζί οργιάζουν οι φήμες για επιστροφή του στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Μύρισε φαίνεται... ανάπτυξη και μάλλον θα υπάρχουν και λεφτά...
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, έτοιμος να επανέλθει και να διεκδικήσει ξανά εξουσία εμφανίζεται ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος... Πανανδρέου.

Δεν είναι τυχαία λένε κάποιοι η φράση του κατά την ομιλία του σε αποφοίτους του Harvard στην Αθήνα: «εγώ είμαι ακόμα εδώ».

Άλλοι πάλι θέλουν να στέλνει κάποιο... μήνυμα αμέσως με το ξέσπασμα του σκανδάλου των αμαρτωλών ΜΚΟ στις οποίες εμπλέκεται άλλοτε στενός του συνεργάτης, ο Άλεξ Ρόντος, ενώ και η οικογένεια Παπανδρέου φέρεται να έχει ιδρύσει αρκετές.

Ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίζεται να αντιδρά στην αρνητική κριτική που έχει δεχθεί από όταν εγκατέλειψε την πρωθυπουργία, ενώ όπως αναφέρει "Το Παρασκήνιο" ίσως να είναι έτοιμος να ιδρύσει μέχρι και δικό του κόμμα. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ συνομιλητές του και άτομα που βρίσκονται κοντά του λένε: «Έχει όνομα , έχει ειδικό βάρος , έχει ανθρώπους που πιστεύουν στην πολιτική του , αν το αποφασίσει θα αλλάξει το πολιτικό σκηνικό και το ποσοστό για να μπει στη Βουλή θα το κερδίσει και αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε αλλάζουν όλα, οπότε μην το ξεπερνάτε τόσο εύκολα μια παρόμοια πιθανότητα…».

Τώρα βέβαια θα πείτε: "Ποιος ασχολείται;". Σωστό κι αυτό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου