Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Βαθμό ανόδου στο Αγρίνιο ο ΠΑΣ με… unfair τρόπο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αγκάλιασε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, καθώς έφυγε αήττητος και από το Αγρίνιο στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (1-1). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Παππά στο 23’, αλλά ο Φουρτάδο στο 75’ ισοφάρισε, σε μια φάση που δεν τηρήθηκε το fair play.




Το ντέρμπι στο Αγρίνιο ήταν από την αρχή δυνατό, με τον Παναιτωλικό να εκμεταλλεύεται το κατάμεστο γήπεδό του και να μπαίνει αποφασισμένος στον αγωνιστικό χώρο. Παρ’ όλα αυτά η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τις κεφαλιές του Κώτσιου και του Κεϊτά στο 11’.

Στο 23’ ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ, όταν μετά από ωραία προσπάθεια, ο Χάρης Παππάς πλάσαρε εύστοχα τον Κηπουρό, κάνοντας το 1-0. Για τον 28χρονο μεσοεπιθετικό αυτό ήταν το δεύτερο γκολ που σημειώνει στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ ισορρόπησε το ματς, αλλά δεν ήταν εύκολο να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες. Μάλιστα, το έργο του έγινε δυσκολότερο στο 69’ όταν ο Τάσος Πάντος είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, καθώς έκοψε τον Γκούρμα τη στιγμή που ο τελευταίος έβγαινε απέναντι από τον Κηπουρό.

Η φάση που στιγμάτισε τον αγώνα πραγματοποιήθηκε στο 75ο λεπτό. Οι παίκτες του Παναιτωλικού έβγαλαν τη μπάλα πλάγιο καθώς υπήρχε τραυματισμός παίκτη. Στην επαναφορά από το πλάγιο ο Κώτσιος έδιωξε την μπάλα προς τον γκολκίπερ του Παναιτωλικού Τζενάμο, αλλά πετάχτηκε ο Φουρτάδο και έκανε το 1-1. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν δικαίως για τη μη τήρηση του fair play, όμως το αποτέλεσμα παρέμεινε ως το τέλος.

Ο 28χρονος Χοσέ Φουρτάδο σημείωσε έτσι το δεύτερο του γκολ σε 9 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΣ.

enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου