Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

O Di Caprio είναι αληθινός άνδρας...

"Αληθινό άνδρα" χαρακτήρισε ο Ρώσος πρωθυπουργός , Βλαντιμίρ Πούτιν, τον αστέρα του Χόλιγουντ Λεονάρντο ντι Κάπριο, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα δωρίσει ένα εκατομμύριο δολάρια για τη διάσωση των τίγρεων...









"Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που ήλθατε παρά τα εμπόδια", είπε ο Πούτιν στον Ντι Κάπριο, ο οποίος παρακολούθησε τη Σύνοδο Κορυφής για τη διάσωση των
τίγρεων στην Αγία Πετρούπολη.

Μπροστα΄στον άμεσο κίνδυνο να εξαφανιστούν από τον πλανήτη οι άγριες τίγρεις, διεξάγεται για πρώτη φορά Σύνοδος Κορυφής στην Αγία Πετρούπολη, με στόχο τον διπλασιασμό τους έως το 2022. Στη Σύνοδο, που ολοκληρώθηκε στις 25/11, συμμετείχαν 13 χώρες, όπου ακόμη ζουν τα άγρια αιλουροειδή.
"Ένας άνθρωπος με λιγότερα γερά νεύρα θα είχε αποφασίσει να μην έλθει, θα το είχε εκλάβει ως σημάδι ότι δεν άξιζε να έλθει", είπε ο Πούτιν.

Ο ηθοποιός βρισκόταν μεταξύ των επιβατών αεροσκάφους της Delta Airlines που πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση τη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη όταν σταμάτησε να λειτουργεί ο ένας κινητήρας του.

Το επόμενο αεροπλάνο, στο οποίο επιβιβάστηκε ο ηθοποιός χρειάστηκε να πραγματοποιήσει στάση στο Ελσίνκι για να εφοδιαστεί με καύσιμα, ενώ αντιμετώπισε και σοβαρά προβλήματα εν πτήση λόγω των σφοδρών ανέμων.

Ο Ντι Κάπριο είπε ότι είναι μισός Ρώσος καθώς αποκάλυψε ότι δύο πρόγονοί τους ήταν Ρώσοι.
"Θα γνωρίσετε αύριο της Αγία Πετρούπολη και θα αισθανθείτε υπερήφανος για τις ρωσικές σας ρίζες", του απάντησε ο Πούτιν.

Metro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου