Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Απών από την προπόνηση ο Σισέ

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΣΙΣΕ?

Χωρίς τον Τζιμπρίλ Σισέ διεξήχθη η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τετάρτη. Ο Γάλλος επιθετικός ταλαιπωρείται από μία ίωση και ο Ζεσουάδο Φερέιρα θεώρησε καλύτερο να τον αφήσει εκτός προγράμματος. Σε φουλ ρυθμούς Νίνης, Λέτο...



Έμφαση στην εκρηκτικότητα των παικτών έδωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη σημερινή προπόνηση, η οποία διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας. Ο Πορτογάλος τεχνικός έβαλε τους «πράσινους» να κάνουν πολλές ασκήσεις τακτικής, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα όπου ήθελε να δει αν γίνονται πράξη οι εντολές του και οι νταμπλούχοι Ελλάδος αφομοιώνουν τη φιλοσοφία του.

Κανονικά ακολούθησαν το πλήρες πρόγραμμα της ομάδας οι Σεμπάστιαν Λέτο και Σωτήρης Νίνης, με αποτέλεσμα να υπολογίζονται για τον προσεχή αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό. Ο κ. Φερέιρα ίσως αφήσει εκτός αποστολής τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, όπως είχε και με τον Λέτο κόντρα στην Κέρκυρα, ώστε να είναι 100% έτοιμος. Αντίθετα ο Αργεντινός χαφ θα είναι σίγουρα στην αποστολή για την αναμέτρηση του Σαββάτου κι αν δεν είναι ανάμεσα στους βασικούς, θα χρησιμοποιηθεί ως αλλάγή, που είναι και το πιθανότερο σενάριο.

Ατομικά προπονήθηκε ο Στέργος Μαρίνος λόγω των ενοχλήσεων που έχει στο γόνατο, τη στιγμή που ο Κώστας Κατσουράνης ακολουθούσε πρόγραμμα αποφόρτισης. Απών ήταν και ο Ελίνι Δημούτσος εξαιτίας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων. Ο Λουίς Γκαρσία έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με την ομάδα των Σερρών.

http://www.sport-fm.gr/article/350248

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου