Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010

Τσίλντρες: "Ήρθε από τον ουρανό"


Δηλώσεις σχετικά με τη μοναδική εμπειρία του να παίξει στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό έκανε ο Τζός Τσίλντρες, τονίζοντας μάλιστα ότι η πρόταση των ερυθρόλευκων το καλοκαίρι του 2008 ήρθε...σα μάννα εξ ουρανού.

"Είχα δυσαρεστηθεί με την κατάσταση στους Χοκς. Ποτέ δεν μου έκαναν πρόταση ανανέωσης συμβολαίων. Περίμενα και περίμενα, αλλά τίποτα... Κάποιες ομάδες ενδιαφέρθηκαν για ανταλλαγή, αλλά η Ατλάντα δεν έδειξε ποτέ ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο. Έτσι έμεινα εγκλωβισμένος, μέχρι που ήρθε από τον ουρανό η πρόταση του Ολυμπιακού. Ήταν ένας δρόμος που δεν ακολουθούσαν πολλοί. Ήταν μία όμορφη εμπειρία. Η οικογένειά μου είχε τη δυνατότητα να έρθει και να πάει σε μέρη που δεν πίστευε ποτέ ότι θα πήγαινε. Πόσοι άνθρωποι φεύγουν από το Λος Άντζελες για να ζήσουν στην Ευρώπη;" δήλωσε ο Τσίλι.

Δεν παρέλειψε βέβαια να αναφερθεί και στις συνθήκες των ντέρμπι λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: "Στο παρκέ έπεφτε ότι μπορούσε να φανταστεί κανείς. Κέρματα, νομίσματα, κινητά τηλέφωνα, μέχρι και μπουκάλια με ούρα. Πάντως σε καμία στιγμή δεν μετάνιωσα που έπαιξα στον Ολυμπιακό"...

Ε μάλλον γι' αυτό ρε Τζος δε φεύγουνε πολλοί από το Λος Άντζελες να ζήσουν στην Ευρώπη..Πόσο μάλλον να παίξουν μπάσκετ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου