Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

‘Ηδη τον ξέχασαν!

Η καριέρα του Νίκου Νιόπλια στον Παναθηναϊκό τελείωσε πολύ γρήγορα, για πολλούς, και πολύ κράτησε το αστείο για μας. Άλλωστε δεν το κρύψαμε πολύ καιρό πριν...






αλλά κάποιοι διαφωνούσαν. Καλώς ή κακώς, μέχρι στιγμής δεν έχουμε πέσει έξω σε κάτι. Η περίπτωση αυτή(που φωνάζαμε εδώ ένα μήνα πριν ότι δεν κάνει γιορτές) μας θυμίζει το αποκλειστικό της μεταγραφής Σπανούλη που λέγαμε από αρχές Μαΐου ότι έκλεισε στον Ολυμπιακό, όμως μερικοί βιάστηκαν να μας χαρακτηρίσουν. Μέχρι που βγήκε στις εφημερίδες το θέμα μέσα Ιουνίου!

Αλλά ας επιστρέψουμε στον "λίγο" κ. Νιόπλια. Όσοι τον πίστεψαν είναι απογοητευμένοι γιατί δεν έδωσε τίποτα στην ομάδα, δεν είδαν σε καμία περίπτωση τον Παναθηναϊκό να βγάζει “Νιόπλια” στο γήπεδο και μοιραία σε λίγα χρόνια δεν θα θυμάται κανένας ότι πέρασε από τον πάγκο του ΠΑΟ.

Όσο για το ντάμπλ που πήρε… Το μισό πρωτάθλημα του το έδωσε ο Χενκ Τεν Κατε και το άλλο μισό ο ανύπαρκτος Ολυμπιακός. Το κύπελλο με αντίπαλο τον Άρη κρίθηκε από μία φάση, το σουτ του Λέτο. Ήταν και θέμα τύχης, μπορεί το ματς να πήγαινε παράταση (πιο πιθανό φάνταζε βλέποντας το ματς) αφού έμοιαζε με άλλη μία ελληνική σούπα 0-0. Σε κάθε περίπτωση, το κύπελλο δεν ήταν θέμα προπονητή, άλλωστε ποιες ομάδες απέκλεισε νωρίτερα;

Στην εθνική Νέων όμως που ήταν πριν, ναι. Εκεί άφησε έργο και φάνηκε στο χόρτο. Φυσικά είχε τα κατάλληλα εργαλεία, αλλά αυτό τα διάλεξε και μπράβο του. Από εκεί και πέρα δεν είναι ικανός να αναλάβει μία “μεγάλη” ομάδα της Σούπερ Λίγκ. Έχει πολύ δρόμο και διάβασμα ακόμα μπροστά του για να καταφέρει (ΑΝ καταφέρει ποτέ) να κάνει κάτι τέτοιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου