Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Βενγκέρ: «Αχρηστοι και οι πέντε»!


Εξαλλος με την διαιτησία του αγώνα της Αρσεναλ με την Μπράγκα, εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός τα έβαλε με την UEFA, ακόμη και την απόφασή της για το σύστημα με τους πέντε διαιτητές, το οποίο μάλιστα χαρακτήρισε...



"άχρηστο".
Η Άρσεναλ κατά τη διάρκεια του αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπράγκα και ενώ το σκορ ήταν 0-0, φωνάζει για πέναλτι στο 73` που δεν δόθηκε υπέρ του Κάρλος Βέλα, για την κλωτσιά που δέχθηκε μέσα στην περιοχή από τον Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ. Αντ` αυτού, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Βίκτορ Κασάινα, έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Μεξικανό για θέατρο.

Διαμαρτύρεται επίσης για τα φάουλ που δέχθηκε ο Έμπουε τα οποία μάλιστα έμειναν ατιμώρητα. Τελικά, οι "κανονιέρηδες" ηττήθηκαν από την πορτογαλική ομάδα με 2-0 και πλέον βρίσκονται σε δυσχερή θέση καθώς συγκατοικούν στη δεύτερη θέση του 8ου ομίλου με την Μπράγκα με εννέα βαθμούς, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθούν στο "Έμιρεϊτς" την ουραγό του ομίλου, Παρτιζάν.

"Έχουμε ακόμη μια απόδειξη ότι αυτό το σύστημα είναι εντελώς άχρηστο. Είναι δύσκολο να καταλάβουμε πως δεν δόθηκε εκείνο το πέναλτι. Και οι πέντε διαιτητές δεν μπορούν να δώσουν μια σαφής απάντηση για αυτό το θέμα", είπε αρχικά ο Αλσάτος προπονητής και συνέχισε: "Το σημείο αναφοράς είναι το πέναλτι ενώ ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω πως ο Βέλα αντίκρισε την κίτρινη κάρτα. Είναι ένα μυστήριο. Ο διαιτητής πήρε μερικές διφορούμενες αποφάσεις. Μου είναι δύσκολο να τις δεχθώ".

(sentragoal)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου