Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Μπάγκαριτς: "Ο πιο εξυπνος θα κερδίσει"


Το μεγάλο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο πλησιάζει και όλοι στο Μαρούσι γνωρίζουν τόσο την κρισιμότητά του όσο και την ανάγκη να εμφανιστεί η ομάδα πανέτοιμη. Γι' αυτό και ο...



Βαγγέλης Αλεξανδρής τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση αφού θα έχει στη διάθεσή του για το αυριανό παιχνίδι τόσο το Γιάννη Γκαγκαλούδη όσο και τον νεοαποκτηθέντα Ντάλιμπορ Μπάγκαριτς, ο οποίος επιστρέφει στο ελληνικό πρψτάθλημα.

Ο Μπάγκαριτς μάλιστα φαίνεται να γνωρίζει τόσο τη δύσκολη κατάσταση που περνάει η ομάδα του όσο και την κρισιμότητα του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον πανελλήνιο.

"Χαίρομαι που επιστρέφω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ήρθα σε μια ομάδα η οποία, μετά από πολλές σεζόν γεμάτες επιτυχίες και διακρίσεις, περνάει μια δύσκολη φάση, στην οποία δεν είναι συνηθισμένη. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι υπάρχει και διάθεση, αλλά και πίστη για να πετύχουμε τον βασικό στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Κι εγώ θέλω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Ωστόσο για να φτάσουμε ως εκεί θα πρέπει να κοιτάμε κάθε φορά το επόμενο παιχνίδι" ήταν οι δηλώσεις του Μπάγκαριτς για τη νέα του ομάδα.

Όσο για το αυριανό παιχνίδι στον Αγ. Θωμα δήλωσε:
"Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, κάνοντας την αρχή στο ματς με τον Πανελλήνιο. Ο αντίπαλός μας δεν έχει κάνει το ξεκίνημα που ήθελε και είναι προφανές ότι θα έρθει για να νικήσει. Πιστεύω όμως, ότι εμείς έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Σε τέτοια παιχνίδια, που το πάθος και η νευρικότητα είναι δεδομένα, το πλεονέκτημα θα πάρει η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και ταυτόχρονα θα παίξει πιο έξυπνα σε άμυνα και επίθεση. Περισσότερο λοιπόν είναι ένα παιχνίδι μυαλού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου