Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Προκλητική η πάσα του Κριστιάνο Ρονάλντο

Στο ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, και ενώ στο σκορ είναι 2-0 υπέρ της “Βασίλισσας”, ο CR7 πάσαρε με… την πλάτη στον Τσάβι Αλόνσο. Οι αντίπαλοι το εξέλαβαν ως κίνηση εντυπωσιασμού, λόγω της νίκης της Ρεάλ...


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO




και ως πρόκληση. Ακολούθως, εκνευρισμένος ο Ραούλ Γκαρσία σπεύδει στον Ρονάλντο και του λέει: “Αυτά δεν τα κάνεις στο 0-0- ε; Άμα σου χώσω καμία…” αλλά ο Πορτογάλος απάντησε πιο άσχημα λέγοντας: “Άντε γαμ…”!

Η κόντρα φυσικά δεν έληξε έτσι απλά και άδοξα, αλλά συνεχίστηκε και μετά τη λήξη του αγώνα όπου ο Αλβάρο Ντομίνγκεζ τόνισε ότι η ενέργεια του Ρονάλντο ήταν “βλακεία” και “πρόκληση”. Ο Σέρχιο Ράμος πήρε το μέρος του συμπαίκτη του και δήλωσε: “την ίδια ενέργεια είχε κάνει πριν από καιρό και ο Ιμπραΐμοβιτς και δεν είχε γίνει τίποτε. Ήταν μια ποιοτική ενέργεια.”

Το βράδυ της Δευτέρας ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβασε στο Twitter του φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη φάση με το σχόλιο: “ Πάσα με την πλάτη. Μερικές φορές πρέπει να είσαι δημιουργικός”. Αδιόρθωτος και προκλητικός; Ίσως. Είρων; Μπορεί. Εκκεντρικός; Σίγουρα!




Sportena


Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου