Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Στοιχηματικές εκτιμήσεις: προκριματικά euro 2012

Η τέταρτη αγωνιστική για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος διεξάγεται σήμερα. Η Εθνική μας μετά τη νίκη επί της Λετονίας, υποδέχεται απόψε το Ισραήλ με στόχο τους τρεις βαθμούς...







για να παραμείνει στη δεύτερη θέση, καθώς την περιμένουν στη συνέχεια δύσκολες εκτός έδρας αποστολές. Αναλυτικά :




106. ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ - ΤΟΥΡΚΙΑ
Τη δεύτερη ήττα της στη φάση των ομίλων σημείωσε το Αζερμπαϊτζάν, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας από την Αυστρία με 3-0, σε έναν αγώνα που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να κοντράρει τους γηπεδούχους. Οι Τούρκοι ηττήθηκαν στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής στη Γερμανία με 3-0 και σημείωσαν την πρώτη της ήττα στη διοργάνωση. Κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο βασικός τερματοφύλακας Βολκάν. Δεν υπάρχει προϊστορία.


107. ΑΡΜΕΝΙΑ - ΑΝΔΟΡΑ
Μεγάλη νίκη πέτυχε την Παρασκευή η Αρμενία στην έδρα της με αντίπαλο τη Σλοβακία την οποία κέρδισε με 3-1. ’νοιξε το σκορ, στο 23ο, ενώ 14 λεπτά αργότερα δέχθηκε την ισοφάριση. Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε καταπληκτική εμφάνιση και πέτυχε το 2-1 στο 50ο και σιγούρεψε τη νίκη ένα λεπτό πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Η Ανδόρα υποχρεώθηκε στην τρίτη της ήττα καθώς ηττήθηκε και από τα Σκόπια με 2-0. Τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν το 2005, με την Αρμενία να επικρατεί με 2-1.


109. ΝΗΣΟΙ ΦΕΡΟΕΣ - Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ
Τέταρτη συνεχόμενη ήττα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ηττήθηκαν εκτός έδρας από τη Σλοβενία με 5-1. Δέχθηκαν δύο γκολ στο πρώτο και τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Μούριτσεν. Έχουν σύνολο τερμάτων 2-15. Η Β. Ιρλανδία πήρε χρυσό βαθμό στην έδρα της με αντίπαλο την Ιταλία, σε ένα παιχνίδι που έληξε χωρίς τέρματα και βρίσκεται στην τρίτη θέση του ομίλου. Δεν υπάρχει προϊστορία.


110. ΦΙΛΑΝΔΙΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Οι Φιλανδοί δεν αγωνίστηκαν την Παρασκευή και έτσι είναι αρκετά πιο ξεκούραστοι. Βέβαια σε δύο αγώνες έχουν ισάριθμες ήττες από τη Μολδαβία με 2-0 και την Ολλανδία. Οι Ούγγροι πέτυχαν μεγάλη νίκη καθώς διέσυραν με 8-0 το Σαν Μαρίνο πετυχαίνοντας από τέσσερα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Χατ τρικ σημείωσε ο Σζαλάι, ενώ δύο γκολ ο Ρούντολφ και από ένα οι Κόμαν, Ντζούντζσακ και Γκέρα. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη τους και ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση μαζί με τη Σουηδία. Δεν υπάρχει προϊστορία.


111. ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Με δύο γκολ που δέχθηκε στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν στην έδρα τους με 2-0 από το Βέλγιο και παραμένουν ουραγοί στον πρώτο όμιλο, χωρίς ακόμη να έχουν σημειώσει γκολ. Με δύο γκολ του Κλόζε και ένα του Οζίλ, οι Γερμανοί πήραν σπουδαία νίκη στο μεγάλο ντέρμπι με την Τουρκία και βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, με σύνολο τερμάτων 10-1. Δεν υπάρχει προϊστορία.


112. ΛΕΤΟΝΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ
Η Λετονία προέρχεται από την εκτός έδρα ήττα από την Εθνική μας με 1-0 και έπεσε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας του έκτου ομίλου. Τη νίκη ζήτησε για το αποψινό παιχνίδι ο τεχνικός της ομάδας Στάρκοφς. Η Γεωργία συνεχίζει την καταπληκτική πορεία αήττητη και μετά από δύο σερί ισοπαλίες, την Παρασκευή με γκολ του Σιράντζε στις καθυστερήσεις του αγώνα επικράτησαν της Μάλτας με 1-0. Δεν υπάρχει προϊστορία.


114. ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν εξαιρετικά τις υποχρεώσεις και παραμένουν αήττητες με τη συμπλήρωση τριών αγωνιστικών. Ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση του τέταρτου ομίλου με πέντε βαθμούς. Οι Λευκορώσοι στραβοπάτησαν απέναντι στο Λουξεμβούργο καθώς παρέμειναν ισόπαλοι με 0-0 και έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν ψηλότερα. Από την άλλη η Αλβανία αν και έμεινε πίσω στο σκορ από τη Βοσνία, ανέβασε στροφές και έφερε το παιχνίδι στα ίσια με γκολ που Ντόρο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά το 2006, με το αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο με 2-2.


115. ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ - ΤΣΕΧΙΑ
Οι γηπεδούχοι δεν αγωνίστηκαν την Παρασκευή αλλά δεν αποτελούν ιδιαίτερο φόβητρο. Στα δύο παιχνίδια της έχει ισάριθμες ήττες με σύνολο γκολ 1-6. Από την άλλη η Τσεχία επικράτησε πολύ δύσκολα με 1-0 της Σκωτίας, χάρη σε γκολ που πέτυχε στο 69ο ο Χούμπνικ, πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη της νίκη στον όμιλο. Δεν υπάρχει προϊστορία.


117. ΔΑΝΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ
Την ήττα με 3-1 γνώρισαν οι Δανοί την Παρασκευή από την Πορτογαλία, σε ένα παιχνίδι όπου δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να αντιδράσουν, καθώς δέχθηκαν δύο γκολ από τον Νάνι στο 29ο και στο 30ο. Μείωσαν στο 79ο με αυτογκόλ του Καρβάλιο, αλλά ο Ρονάλντο πέντε λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης ολοκλήρωσε την ήττα τους. Η Κύπρος προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να πάρει στην έδρα της θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Νορβηγία. Στο ημίχρονο έχαναν με 2-0 και μείωσαν στο 58ο με γκολ του Οκκά. Δεν υπάρχει προϊστορία.


118. ΕΛΒΕΤΙΑ - ΟΥΑΛΙΑ
Δεύτερη ήττα για την Ελβετία στον έβδομο προκριματικό όμιλο. Ηττήθηκε με 1-0 την Παρασκευή από το Μαυροβούνιο και θέλει στο σημερινό παιχνίδι να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, για να έχουν ελπίδες για την πρόκριση. Οι Ουαλοί δεν κατάφεραν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι να πάρουν τους πρώτους βαθμούς τους, καθώς η Βουλγαρία την υποχρέωσε σε ήττα με 1-0. Τιμωρημένος για τους Ουαλούς ο Κρις Γκάντερ. Δεν υπάρχει προϊστορία.


119. ΕΣΘΟΝΙΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ
Σπουδαία νίκη για την Εσθονία η οποία υποχρέωσε σε ήττα τη Σερβία στην έδρα της με 3-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 60ο αλλά ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα και πήρε το προβάδισμα στο 73ο. Ολοκλήρωσε την έκπληξη στις καθυστερήσεις με αυτογκόλ του Λούκοβιτς. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση του τρίτου ομίλου με έξι βαθμούς. Η Σλοβενία σημείωσε την πρώτη της νίκη στον όμιλο, καθώς επικράτησε στην έδρα της με το ευρύ 5-1 επί των Νήσων Φερόε, έχοντας σε καταπληκτική φόρμα τον Μάτατζ, ο οποίος και πέτυχε χατ τρικ. Δεν υπάρχει προϊστορία.


120. ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ
Την τρίτη της νίκη στον όμιλο πέτυχε η Ολλανδία η οποία την Παρασκευή επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Μολδαβίας με γκολ που πέτυχε στο 37ο ο Χούντελααρ. Τραυματίας για καιρό ακόμη ο Ρόμπεν, ενώ επιστρέψε και ο Μπόουμα. Η Σουηδία δεν αγωνίστηκε την Παρασκευή και είναι αρκετά ξεκούραστη για το μεγάλο σημερινό ντέρμπι. Έχει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, την πρώτη με 2-0 επί της Ουγγαρίας και τη δεύτερη με το ευρύ 6-0 επί του Σαν Μαρίνο. Δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ. Το 2008 οι Ολλανδοί επικράτησαν με 3-1.


121. ΠΓΔΜ - ΡΩΣΙΑ
Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο τα Σκόπια πήραν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο με αντίπαλο την ουραγό Ανδόρα. Η Ρωσία μετά την εντός έδρας ήττα από τη Σλοβακία, πήρε την εκτός έδρας νίκη με 3-2 με αντίπαλο την Ιρλανδία. Έκανε το 1-0 στο 11ο με γκολ του Κερζάκοφ, διπλασίασε τα τέρματά της στο 29ο με τον Ντζαγκόεφ και έκανε το 3-0 στο 50ο με τον Σιρόκοφ. Στη συνέχεια έκανε συντήρηση δυνάμεων αλλά ευτυχώς δεν της στοίχισαν τα δύο γκολ που δέχθηκε σε διάστημα έξι λεπτών. Ισοβαθμεί στην κορυφή μαζί με τη Σλοβακία και την Ιρλανδία με έξι βαθμούς. Το 2006 οι Ρώσοι έφυγαν νικητές από τα Σκόπια με 2-0.


122. ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ - ΜΟΛΔΑΒΙΑ
Από πολύ βαριά ήττα - διασυρμό πρόερχεται το Σαν Μαρίνο. Δέχθηκε οκτώ γκολ στον εκτός έδρας αγώνα με την Ουγγαρία και συνεχίζει χωρίς βαθμό στον όμιλο. Δεν έχει πετύχει ακόμη γκολ αλλά έχει δεχθεί 19 γκολ. Τη δεύτερη νίκη της ψάχνει η Μολδαβία στο αποψινό παιχνίδι. Βέβαια την Παρασκευή ηττήθηκε με 1-0 από την Ολλανδία, σε ένα ματς που έπαιξε δυνατά, έχασε ευκαιρίες, αλλά δεν πέτυχε το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης. Δεν υπάρχει προϊστορία.


123. ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΙΡΛΑΝΔΙΑ
Οι Σλοβάκοι βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου και θέλουν να παραμείνουν εκεί. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ιρλανδίας. Την Παρασκευή όμως έπεσαν θύμα έκπληξης αφού ηττήθηκαν με 3-1 από την Αρμενία. Η Ιρλανδία αν και έχανε στο 50ο από τη Ρωσία με 3-0, ανέβασε στροφές και πέτυχε δύο γκολ σε διάστημα έξι λεπτών, αλλά τελικά υποχρεώθηκε σε ήττα με 3-2. Ισοβαθμεί στην κορυφή μαζί με τους γηπεδούχους και τους Ρώσους. Το 2007 οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2.


124. ΒΕΛΓΙΟ - ΑΥΣΤΡΙΑ
Με δύο γκολ του Μάρβιν Ονγκουνζίμι, στο 52ο και στο 70ο, το Βέλγιο πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Καζακστάν και ανέβηκε στην τέταρτη θέση του πρώτου ομίλου. Απέναντι στην Αυστρία θέλει τη νίκη για να ανασάνει βαθμολογικά και να ξεπεράσει τις ήττες από Τουρκία και Γερμανία. Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν εύκολο βράδυ απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν, καθώς προηγήθηκαν μόλις στο τρίτο λεπτό με τον Πρέντλ και πήραν τη νίκη με 3-0, χάρη σε δύο γκολ που πέτυχε στο 53ο και στο 90ο ο Μάρκο Αρναούτοβιτς, μία νίκη που τους ανέβασε στη δεύτερη θέση μαζί με την Τουρκία. Δεν υπάρχει προϊστορία.


125. ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΡΑΗΛ
Την πρώτη του νίκη σε επίσιμο παιχνίδι πέτυχε ο Φερνάντο Σάντος με την Εθνική μας, με τη γνωστή συνταγή του 1-0. Καταπληκτικό το γκολ του Βασίλη Τοροσίδη, αλλά και η πάσα του Κατσουράνη. Η Εθνική μας αντέδρασε μετά τις δύο σερί ισοπαλίες και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, πήρε τη νίκη και έφτασε τους πέντε βαθμούς. Βασικός στόχος είναι η νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Από την άλλη το Ισραήλ ηττήθηκε το Σάββατο στην έδρα του από την Κροατία με 1-2. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ στο 80ο. Απών θα είναι ο Μπεναγιούν. Πέρυσι η Εθνική μας επικράτησε του Ισραήλ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με 2-1.


126. ΙΤΑΛΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ
Οι Ιταλοί βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με επτά βαθμούς και προέρχονται από τη λευκή εκτός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τη Β. Ιρλανδία. Η Σερβία δεν κατάφερε να πιάσει τους Ιταλούς στην κορυφή καθώς υπέστη ήττα - σοκ στην έδρα της από την Εσθονία, σε έναν αγώνα που προηγήθηκε στο 60ο αλλά από εκεί και μετά δέχθηκε τρία γκολ ηττήθηκε με 3-1, ένα παιχνίδι που όλοι θέλουν να ξεχάσουν γρήγορα. Δεν υπάρχει προϊστορία.


127. ΑΓΓΛΙΑ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ
Η Αγγλία δεν αγωνίστηκε την Παρασκευή και είναι πανέτοιμη να πετύχει την τρίτη της νίκη. Στα δύο μέχρι στιγμής παιχνίδια κέρδισε στην έδρα της τη Βουλγαρία με 4-0 και εκτός την Ελβετία με 3-1. Το Μαυροβούνιο είναι η έκπληξη στη φάση των ομίλων καθώς έχει πετύχει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και βρίσκεται στην κορυφή του έβδομου ομίλου με εννέα βαθμούς και χωρίς να έχει δεχθεί γκολ. Τελευταίο θύμα της ήταν η Ελβετία την οποία κέρδισαν με γκολ του Βούτσινιτς στο 68ο. Δεν υπάρχει προϊστορία.


128. ΓΑΛΛΙΑ - ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ
Η Γαλλία που βρίσκεται στην κορυφή του τετάρτου ομίλου, άργησε να κάμψει την άμυνα των Ρουμάνων, αλλά τελικά επικράτησε με 2-0, χάρη σε γκολ που πέτυχαν στο 83ο ο Ρεμί και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Γκουρκούφ. Τον πρώτο του βαθμό πήρε το Λουξεμβούργο, καθώς υποχρέωσε σε λευκή ισοπαλία στην έδρα του τη Λευκορωσία. Στα πρώτα παιχνίδια του ηττήθηκε με 1-0 εκτός από την Αλβανία και στην έδρα του με 3-0 από τη Βοσνία - Ερζεγοβίνη. Δεν υπάρχει προϊστορία.


129. ΣΚΩΤΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ
Την πρώτη της ήττα μετά από τρεις αγώνες γνώρισε η Σκωτία, η οποία ηττήθηκε από την Τσεχία με γκολ που δέχθηκε στο 69ο. Έχει τέσσερις βαθμούς και ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση μαζί με τη Λιθουανία. Οι Ισπανοί πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Λιθουανία, την οποία υποχρέωσαν στην πρώτη τους ήττα με 3-1. Τα γκολ πέτυχαν στο 47ο και στο 56ο ο Λιορέντε και στο 79ο ο Σίλβα. Οι Λιθουανοί το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν προσωρινά στο 54ο με τον Σέρνας. Δεν υπάρχει προϊστορία.


130. ΙΣΛΑΝΔΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Η Ισλανδία δεν αγωνίστηκε προχθές. Είναι ουραγός στον όγδοο όμιλο και έχει δύο ήττες στα πρώτα της παιχνίδια. Ηττήθηκε στην έδρα της με 2-1 από τη Νορβηγία και με 1-0 εκτός από τη Δανία. Η Πορτογαλία βρήκε ξανά τον καλό της εαυτό και μετά από την εντός έδρας ισοπαλία με την Κύπρο και την εκτός έδρας ήττα από τη Νορβηγία, πέτυχε την πρώτη της νίκη με 3-1, με αντίπαλο τη Δανία, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Προηγήθηκε με 2-0, με τα δύο γκολ του Νάνι στο 29ο και στο 30ο, στο 79ο η Δανία μείωσε με αυτογκόλ του Καρβάλιο, ενώ ο Ρονάλντο σιγούρεψε τη νίκη πέντε λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Δεν υπάρχει προϊστορία.


kickbet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου