Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Μιραλάς, Βαλβέρδε τελειώνουν τον «Χίτμαν»!

Την περσινή περίοδο, που ο Ολυμπιακός είχε επιθετικό πρόβλημα, ο Μήτρογλου αποτελούσε την πιο αξιόπιστη λύση στη γραμμή κρούσης. Φέτος, ούτε να τον φτύσουν στον Πειραιά. Ο Βαλβέρδε δείχνει να μην...








τον υπολογίζει και αυτό το απέδειξε με τον πιο εμφανή τρόπο, αφήνοντας τον εκτός αποστολής. Ο Ισπανός έριξε στη μάχη των δυο Ολυμπιακών στο «Καραϊσκάκη» τον Κέβιν Μιραλάς και για κακή τύχη του Έλληνα επιθετικού, ο Βέλγος τα πήγε περίφημα! Σκόραρε δυο φορές, κέρδισε ένα πέναλτι, ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις και έδειξε ότι δεν ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει πλάκα και για να γυαλίζει τα παπούτσια του Πάντελιτς.

Μετά από αυτή την εξέλιξη και με δεδομένο ότι ο Σέρβος επιθετικός είναι το βασικό όπλο του Ολυμπιακού για την επίθεση, ο Μιραλάς θα είναι το Νο2. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ο Μήτρογλου και ο Νέμεθ. Ο δεύτερος αποκτήθηκε φέτος, η διοίκηση τον πιστεύει πάρα πολύ (του έβαλε και μεγάλη ρήτρα πριν από λίγες ημέρες), οπότε μάλλον ο Μήτρογλου θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή στην Γερμανία και την Κολωνία που τον θέλει σαν τρελή!

Ο Βαλβέρδε δεν τον θέλει! Πόσο πιο απλά να του το πει! Δεν είναι το ματς με την ομάδα του Σάκη Τσιώλη, που έμεινε ο «Χίτμαν» εκτός 18αδας το μόνο δείγμα. Στο πρώτο ματς με τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο» ο διεθνής στράικερ σκόραρε και μετά από ένα λεπτό ο Ισπανός τεχνικός τον έβγαλε από τον αγωνιστικό χώρο, αδιαφορώντας αν μέχρι εκείνη τι στιγμή ήταν ο παίκτης που είχε δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του και αυτός που ένιωθε περισσότερο η αντίπαλη άμυνα!

Καλύτερα, λοιπόν, για όλους θα είναι να φύγει ο Μήτρογλου τον Ιανουάριο. Ο «μικρός» δεν έχει και τον καλύτερο χαρακτήρα και αν συνεχίσουν να τον έχουν στην… απέξω, είναι ικανός να χαλάσει το καλό κλίμα που δείχνει να έχει φτιαχτεί στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια!


sportsecrets

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου