Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Μάκος: Θα αλλάξουν τα πράγματα

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε δύσκολη αγωνιστική κατάσταση εξαιτίας των τελευταίων κακών αποτελεσμάτων, αλλά και του γεγονότος ότι ακόμα δεν έχει προπονητή μετά τη φυγή του Μπάγεβιτς, αλλά ο Γρηγόρης Μάκος...







δεν ανησυχεί και πιστεύει ότι σύντομα θα αλλάξει η κατάσταση στην Ενωση."Είμαστε σε μια δύσκολη στιγμή. Πιστεύω, όμως, ότι η περσινή χρονιά ήταν ολόκληρη πολύ δύσκολη, οπότε αυτά που περνάμε τώρα δεν είναι τίποτα. Είμαι αισιόδοξος γενικά στη ζωή μου. Πάντα πρέπει να κοιτάς μπροστά. Θεωρώ ότι θα αλλάξουν τα πράγματα", τόνισε αρχικά στο ΣΚΑΙ από την έκθεση “Sportshow”.


Για το ματς με την Ξάνθη: "Όλες οι ομάδες είναι καλές και θέλουν προσοχή. Εμείς την Κυριακή πρέπει να πάρουμε τη νίκη, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Δεν έχει σημασία αν θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο σε αυτό το παιχνίδι, αλλά το να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Για την έκθεση: "Είναι πάρα πολύ σημαντικό που γίνεται μια τέτοια έκθεση κάθε χρόνο. Ειδικά για εμάς τους αθλητές, όταν ερχόμαστε και μας πλησιάζει ο κόσμος είναι πάρα πολύ καλό. Βλέπουμε την στήριξή του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου