Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Σκέψεις αποχώρησης από Ζαγοράκη

Tο κλίμα στην Θεσσαλονίκη είναι βαρύ για την διοίκηση του ΠΑΟΚ μετά και την Κυριακάτικη ήττα από τον Άρη μέσα στην Τούμπα, μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια. Η διοίκηση Ζαγοράκη αντιμετωπίζει την πιο μεγάλη κρίση...






στα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα και όλα τα σενάρια είναι ανοικτά. Σύμφωνα με τον Τύπο, εκείνο που πείραξε περισσότερο από όλα τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, είναι το γεγονός πως στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί, μίλησαν με υποτιμητικό τρόπο για τον ίδιο και τον τρόπο που αποχώρησε προσωρινά από την ομάδα.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον Θοδωρή Ζαγοράκη να έχει συνάντηση με τους στενούς του συνεργάτες μέσα στην εβδομάδα και να τους ανακοινώνει την απόφαση του.

Ακόμα πάντως τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα δείχνουν πως αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει ήρεμα, Αν όμως στο επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό, τότε ίσως και να έχουμε άμεσα εξελίξεις.

Τέλος στις 14:00 το μεσημέρι ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, όπου και θα μιλήσει για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια.

sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου