Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Τον κέρδισε ο Χιμένεθ

Ενθουσιασμένος με τη συνάντηση που είχε με τον Μανόλο Χιμένεθ παρουσιάζεται ο Σταύρος Αδαμίδης, σύμφωνα με την εφημερίδα «SportDay». O πρόεδρος της ΑΕΚ φαίνεται να έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος...








απ’ όσα άκουσε από τον Ισπανό τεχνικό και δεν αποκλείεται άμεσα (ενδεχομένως και σήμερα) να καταθέσει επίσημη πρόταση συνεργασίας στον 46χρονο προπονητή.

Ο Μανόλο Χιμένεθ «κέρδισε» τον Σταύρο Αδαμίδη με τις γνώσεις του γύρω από το ποδόσφαιρο, αλλά και με την επιθυμία του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

Μάλιστα, ο Ισπανός έδειξε να γνωρίζει πολλά πράγματα για την ελληνική ομάδα, γεγονός που ξάφνιασε ευχάριστα τον πρόεδρο της «Ένωσης».

Εξάλλου, ο Χιμένεθ συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις που έχουν ορίσει στη διοίκηση της ΑΕΚ για τον νέο προπονητή μια και είναι νέος, φιλόδοξος, έχει δείξει έργο στη Σεβίλλη, ενώ αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο αξιοποιώντας ταυτόχρονα τα ταλέντα της ομάδας.

Ο Σόουζα και οι άλλοι

Βεβαίως, το γεγονός ότι η ΑΕΚ αναμένεται να καταθέσει πρόταση στον Χιμένεθ δεν σημαίνει ότι δεν εξετάζει παράλληλα κι άλλες λύσεις. Ο Πάολο Σόουζα -ως γνωστόν- είναι μια επιλογή που βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα, ωστόσο οι έντονες αντιδράσεις του κόσμου ίσως παίξουν τον ρόλο τους.

Παράλληλα, στη λίστα του Αδαμίδη φαίνεται να υπάρχει και ένας Γάλλος τεχνικός (πέραν του 49χρονου Μισέλ Εστέβαν), ενώ τελευταία προτάθηκαν οι Πολ λε Γκουέν και Αλέν Περέν.

Διαπραγματεύσεων συνέχεια

Όπως και να έχει ο πρόεδρος της ΑΕΚ εξετάζει μια λίστα με 4-5 προπονητές και μέσα στις επόμενες μέρες θα έχει μια σειρά επαφών και με τους υπόλοιπους υποψήφιους. Εξάλλου, για σήμερα φημολογείται το ραντεβού με τον Πάουλο Σόουζα στην Αγγλία.

Αισιοδοξία για Σκόκο

Σε ό,τι αφορά το θέμα των ανανεώσεων, η περίπτωση του Νάτσο Σκόκο πήγε λίγο πίσω λόγω της απομάκρυνσης του Ντούσαν Μπάγεβιτς και του αγώνα δρόμου που γίνεται για να βρεθεί άξιος αντικαταστάτης. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει επαφή με την πλευρά του Αργεντινού με την ΑΕΚ να αισιοδοξεί ότι θα κλείσει θετικά το θέμα της παραμονής του «υδραυλικού» στην ομάδα.

Για τον Τζιμπούρ δεν εκφράζεται καμία ανησυχία για το γεγονός ότι δεν έχει υπογράψει ακόμα το νέο του συμβόλαιο και από την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση επιμένουν ότι είναι «τυπικό το θέμα». Εξάλλου, στόχος της διοίκησης είναι να καλέσει άμεσα και τον Κώστα Μανωλά, προκειμένου να τον «δέσει» για πολλά χρόνια στην ομάδα.

Ξανά για Ζόνας

Στο μεταξύ, το όνομα του Ζόνας επανέρχεται στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ μέσω δημοσιευμάτων στη Βραζιλία. Όπως γράφουν στη «χώρα του καφέ» η «Ένωση» εξετάζει εκ νέου τον επιθετικό της Γκρέμιο από τη στιγμή που η ομάδα του δεν τον καλεί για ανανέωση (το συμβόλαιό του λήγει τον Σεπτέμβρη του 2011).

sportdog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου