Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2010

"Είχα σχέση με δύο ποδοσφαιριστές"!

Νέο ροζ σκάνδαλο "τσουρουφλίζει" το ιταλικό ποδόσφαιρο, με πασίγνωστο Ιταλό δημοσιογράφο να αποκαλύπτει πως είχε ερωτική σχέση με δύο παίκτες, εκ των οποίων ο ένας αγωνίζεται στην Serie A...


ΔEITE TO VIDEO
Μετά από τις καυτές αποκαλύψεις του Πάολο Κολόμπο αναφορικά με τους αρκετούς γκέι παίκτες μέσα στη Γιουβέντους οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας πριν μερικές ημέρες, ένα νέο ροζ σκάνδαλο έρχεται να προκαλέσει αναταραχή στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

"Δράστης" αυτή τη φορά ήταν ο Αλεσάντρο Τσέκι Παόνε, με τον διάσημο δημοσιογράφο και τηλεπαρουσιαστή να "βγάζει στη φορά" κατά τη διάρκεια τοκ-σόου (θέμα του η άνιση μεταχείριση των ομοφυλόφιλων) ότι στο παρελθόν είχε ερωτική σχέση με δύο ποδοσφαιριστές!

"Είχα δύο πολύ όμορφες ιστορίες με ποδοσφαιριστές που δυστυχώς κατέληξαν σε ναυάγιο επειδή ήταν υποχρεωμένοι να κρατήσουν μυστική αυτή την αγάπη υπό τον φόβο των αποδυτηρίων, των οπαδών και των συναδέλφων τους.

Ο ένας από τους δύο παίκτες αγωνίζεται στη Serie A και ο άλλος στην C1. O ένας έχει μία ψεύτικη σύζυγο και ο άλλος μία ψεύτικη αρραβωνιαστικιά", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 49άχρονος Τσέκι, ο οποίος έχει δηλώσει ανοιχτά εδώ και χρόνια πως έλκεται ερωτικά τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος αποκαλύπτει live το μυστικό του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου