Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Μάρκο όπως... Ντάρκο!

Το ρεκόρ του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς ο οποίος είχε βρει δίχτυα σε τέσσερα σερί ματς πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2007-08, κυνηγάει ο Μάρκο Πάντελιτς. O Πάντελιτς όχι μόνο έχει καταφέρει να μπει στις καρδιές των φίλων του Ολυμπιακού...






με την εκτελεστική του δεινότητα αλλά και το απίστευτο πάθος που καταθέτει στο γήπεδο σε κάθε ματς, αλλά με το... καλημέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα φαίνεται πως βαδίζει στα χνάρια ενός πολύ σπουδαίου πρώην "ερυθρόλευκου" άσου αλλά και συμπατριώτη του.

Ο λόγος για τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς ή "Νταρκογκόλ" για τους οπαδούς της πειραϊκής ομάδας, ο οποίος είχε σκοράρει σε τέσσερα συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος στην πρώτη του σεζόν στο μεγάλο λιμάνι (2007-08), με τον Πάντελιτς να ευελπιστεί ότι θα ξεπεράσει αυτό το σερί.

Και αυτό γιατί ο Σέρβος "φονιάς" μετράει μέχρι στιγμής 2 γκολ στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές με Πανσερραϊκό και Αστέρα Τρίπολης (άνοιξε το δρόμο για τη νίκη και στα δύο παιχνίδια) όπου ξεκίνησε ως βασικός, ενώ ευελπιστεί να βρει δίχτυα και σήμερα με τον Ολυμπιακό Βόλου (17:15, ΝΕΤ) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" προκειμένου να παραμείνει ζωντανός στη διεκδίκηση του συγκεκριμένου ρεκόρ.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κοβάτσεβιτς είχε ξεκίνησει το σερί του στο εντός έδρας ματς με τη Βέροια (πλασέ πάνω στην κίνηση), συνέχισε με Ατρόμητο στο Περιστέρι (πλασέ με το δεξί μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια και κάθετη πάσα του Μενδρινού), για να κλείσει το επιτυχημένο καρέ με Λεβαδειακό (κοντινή προβολή) και ΑΕΚ (γυριστή κεφαλιά μετά από σέντρα του Τοροσίδη), ενώ ενδιάμεσα σε αυτά τα ματς είχε 2 ακόμα γκολ στα παιχνίδια με Λάτσιο στο "Ολίμπικο" και Βέρντερ Βρέμης στο "Καραϊσκάκης".

Το αν θα μπορέσει να φτάσει ο Πάντελιτς τον συμπατριώτη του θα φανεί καταρχήν σήμερα κόντρα στην ομάδα του Σάκη Τσιώλη, ενώ σε περίπτωση που κάνει το "3 στα 3" θα έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει τον συμπατριώτη του την ερχόμενη αγωνιστική (6η) κόντρα στην Skoda Ξάνθη στα "Πηγάδια".


Τα γκολ του Μάρκο Πάντελιτς κόντρα σε Πανσερραϊκό και Αστέρα





Τα γκολ του Κοβάτσεβιτς με Βέροια, Ατρόμητο, Λεβαδειακό και ΑΕΚ










sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου