Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Δύσκολα ο ΠΑΟΚ χωρίς Τεο!

Τώρα που έχει περάσει ο θυμός και η πίκρα της ήττας από τον Άρη, άπαντες στον ΠΑΟΚ δείχνουν ψυχραιμία και πλέον αντιδρούν σωστά και με το μυαλό στην επόμενη μέρα. Οι καυτές ανακοινώσεις...








έδωσαν θέση στην κοινή λογική και πλέον όλα δείχνουν να κυλούν και πάλι ομαλά!

Οι οπαδοί της ομάδας μετά από ένα πικάντικο τριήμερο με πολλές κατηγορίες από όλους προς όλους, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του «δικεφάλου», Θοδωρή Ζαγοράκη και αποκατέστησαν τις σχέσεις τους. Δεν υπάρχει, λοιπόν, περίπτωση φυγής του από την θέση του προέδρου και όλοι μαζί ενωμένοι προχωρούν για να επιστρέψει η αγαπημένη τους ομάδα εκεί που της αρμόζει!

Σωστά; Σωστά λέω εγώ! Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλη λύση. Μπορεί ο «Ζαγορ» να μην έχει λεφτά για να κάνει τις ακριβές μεταγραφές που κάνουν οι τρεις του κέντρου, ενδεχομένως να μην έχει λεφτά να φέρει και τους παίκτες που φέρνει ο Άρης, αλλά τουλάχιστον έχει καταφέρει να νοικοκυρέψει τον σύλλογο, ενώ καθημερινά ψάχνει για επενδυτές που θα μπορέσουν να τον… απογειώσουν.

Αν, λοιπόν, φύγει από την προεδρεία τότε και με δεδομένες τις οικονομικές συγκυρίες που υπάρχουν αυτή τι στιγμή, πολύ δύσκολα ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να βρει έναν άνθρωπο που να προσφέρει έστω και αυτά που προσφέρει ο νυν πρόεδρος της ομάδας.

Αυτό το ξέρουν πολύ καλά και οι φίλοι της ομάδας και για αυτό το λόγο, λίγο μετά την αναταραχή που προκλήθηκε από την ήττα από τον «αιώνιο» αντίπαλο, πήγε και συνάντησαν τον Ζαγοράκη για να λυθούν όλες οι παρεξηγήσεις που ίσως να δημιουργήθηκαν!

sportsecrets

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου