Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ο «πατέρας» του Ρονάλντο!

Ιδιαίτερα σημαντική θα είναι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο η παρουσία του στην επόμενη συγκέντρωση της εθνικής Πορτογαλίας ενόψει των αγώνων με Δανία και Ισλανδία (8 και 12 Οκτωβρίου), στο πλαίσιο...

ΔEITE  ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ





της προκριματικής φάσης του Euro 2012.

Ο λόγος είναι ο Λεονέλ Πόντες, ο οποίος θεωρείται θετός πατέρας του μεσοεπιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πόντες είναι το δεξί χέρι του Πάουλο Μπέντο και είχε υπό την επίβλεψή του τον μικρό Ρονάλντο, όταν εκείνος άφησε το σπίτι του για να πάει στη Λισαβόνα.

Σε ηλικία 12 ετών ο διεθνής άσος άφησε τα νησιά Μαδέιρα για να ενταχθεί στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ. «Ήταν ένας από τους προπονητές της ομάδας, όμως οι ευθύνες του δεν αφορούσαν μόνο το αγωνιστικό κομμάτι του Ρονάλντο. Επίσης, ήταν ο άνθρωπος που τον συνόδευσε στο σχολείο και του έδινε συμβουλές για ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο.

Ο Πόντες έγινε ο δάσκαλος, ο οποίος τον καθοδήγησε στα πρώτα του βήματα και τον βοήθησε να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής», αναφέρει ο ισπανικός Τύπος. Όπως είναι φυσικό, ανάμεσα στον Ρονάλντο και τον Πόντες αναπτύχθηκε στενή σχέση, όπως εκείνη του πατέρα και του γιου.













sportfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου