Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Τελευταία αθλητικά νέα από Ισπανία!


Ο Mourinho ως γνωστόν έχει 3 πάθη: να τραβάει πάνω του τις κάμερες, να παίρνει τίτλους και… την Barcelona. Από τότε που τον διώξανε από τους Blaugrana, την έχει στο μάτι και κάθε φορά που έχει την ευκαιρία μιλάει για αυτήν και για κάποιο παίκτη της. Δεν είναι τυχαίο ότι πανηγύρισε περισσότερο την πρόκριση επί των Blaugrana παρά το ίδιο το Champions League. Ο “Mou” ξαναχτύπησε λοιπόν με δηλώσεις του χθες! Εδώ μερικά απόσπάσαματα...





...: «Αν πιστεύεις ότι ο Messi είναι νούμερο 1 τότε ο Cristiano είναι Νούμερο 2. Αν πιστεύεις ότι ο Cristiano είναι νούμερο 1 τότε ο Messi είναι νούμερο 2. Για μένα ξεκάθαρα ο Cristiano είναι νούμερο 1.» «Φέτος θέλω να πάρω το champions για να υπερασπιστώ τον τίτλο που κέρδισα πέρσι, και φέτος θέλω να είναι για την Ρεάλ Μαδρίτης». Ενώ τα βέλη χτύπησαν και τον Ζιζού «Θα ήθελα ο Ζιντάν να ξοδεύει περισσότερο χρόνο μαζί μου παρά με τον πρόεδρο».


Συνέντευξη έδωσε χτες και ο Mata (photo) που δήλωσε μεταξύ άλλων. «Ο Villa κάθε χρόνο βάζει 15-20 γκολ. Φέτος σίγουρα θα βγει πρώτος σκόρερ!». «Παίζουμε με το δικό μας ποδοσφαιρικό στυλ (μιλώντας για την Βαλένθια) και τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής μας έχουν βγει! Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο». Ενώ για το προσεχές ματς με την κάτοχο του τίτλου στο camp nou, δήλωσε «πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε πόντους. Παίζουν πολύ καλά με την μπάλα στα πόδια τους. Το ότι δεν βάζουν ακόμα πολλά γκολ δεν σημαίνει κάτι. Σε κάθε ματς κάνουν πολλές ευκαιρίες και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να μετατρέψουν τις ευκαιρίες σε γκολ!»


Ο Quique Sanchez Flores της Atlético φοβάται ότι ο βασικός τερματοφύλακας του, De Gea μπορεί να «καεί» από τα πολλά παιχνίδια, μιας και ήταν βασικός και αναντικατάστατος σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της Ατλέτικο για φέτος όπως και σε αυτά της εθνικής νέων (19 ετών είναι ο De Gea) και έτσι σκέφτεται να τον ξεκουράσει σε κάποιο από τα επόμενα ματς!


Ο Ισπανός David Ferrer έχασε στον τελικό του Open του Πεκίνου από τον Djokovic με 6-4 και 6-2 στα σετ, σε έναν αγώνα που διήρκησε 1 ώρα και 24 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου