Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Στόχος είναι ο "Ζαγόρ" !

Έφυγε ο Βιολίδης. Έφυγε και ο Κατσιώρας. Άβολα αισθάνεται πλέον ο Ζαγοράκης, που βλέπει ένα-ένα τα στηρίγματά του να φεύγουν. Νέοι επενδυτές στην ΠΑΕ ή… Βιεϊρίνια; Τώρα πλέον ο Ζαγοράκης έμεινε μόνος του...







Φαινομενικά τουλάχιστον, γιατί με τον Βιολίδη που συζητούσαν τα πάντα και ήταν το μεγάλο του στήριγμα μέσα στον ΠΑΟΚ, έμεινε στη θέση του αντιπροέδρου στον Ερασιτέχνη. Πόσο όμως μπορεί να στηρίζει από εκεί τον «Ζαγόρ».

Ο Βιολίδης «καταγγέλλει» ότι ο «Τεό» είναι ο πραγματικός στόχος. Σίγουρα θα είναι κοντά στον πρόεδρο, όμως ο Ζαγοράκης προσπαθεί να δείξει ότι μπορεί να διοικήσει μόνος του, χωρίς «στηρίγματα». Μπορεί; Είναι και θέμα εγωισμού βλέπετε…

Ότι και να λένε πάντως στη Θεσσαλονίκη – και ακούγεται έντονα από πολλούς κύκλους – ο Ζαγοράκης θα φύγει σαν επιτυχημένος και μόνο. Θα κάνει τα πάντα γι αυτό, να είστε σίγουροι. Μόνο «στρωμένο» θα το αφήσει το καράβι που λέγεται ΠΑΟΚ.

Καλά όλα αυτά, όμως με το οικονομικό σκέλος τι γίνεται; 40 μέρες πέρασαν από τότε που Βιολίδης και Ζαγοράκης έκαναν την οικονομική ανάλυση στον κόσμο, και τώρα ο Βιολίδης έφτασε στα όριά του και αποχώρησε, αφού δεν μπορούσε να στηρίξει τον φίλο του τον Ζαγοράκη, μια και, όπως υποστηρίζει, όσοι στοχεύουν στον πρόεδρο «άγγιξαν» και τον ίδιο αλλά και την οικογένειά του. Σε κάθε περίπτωση, το κουβάρι δεν ξετυλίγεται. Αντίθετα περιπλέκεται κι άλλο στον «Δικέφαλο του Βορρά». Γιατί όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει plan B.

Αν υπήρχε, θα έπρεπε να δίνει λύση στο οικονομικό σκέλος, γιατί τα ανοίγματα είναι μεγάλα. Τέτοιες εποχές άλλωστε είναι δύσκολο να βρεθεί επιχειρηματίας που θα βάλει τα Ευρωπουλάκια του στον ΠΑΟΚ. Και μία τέτοια κίνηση, όσο και αν δεν το θέλει ο «Ζαγόρ», μέρα με τη μέρα γίνεται και πιο αναγκαία. Τώρα που η μοναξιά του «χτύπησε» την πόρτα, είναι υποχρεωμένος να ανοίξει την ΠΑΕ και να μπουν νέα κεφάλαια. Χωρίς νέους επενδυτές, μέχρι το τέλος της σεζόν, η λύση θα είναι μία… Βιεϊρίνια!


gazzetta

2 σχόλια: