Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Ο Πάντελιτς εξηγεί τα μυστικά του φορ.

Τα μυστικά ενός γκολτζή εξήγησε ο Μάρκο Πάντελιτς, στο περιθώριο της έκθεσης «Show n’ Fashion». Ο Σέρβος επιθετικός αναφέρθηκε στον τρόπο που πρέπει να σκέφτεται ένας επιθετικός, ενώ δεν παρέλειψε...










να αναλύσει το πρώτο του γκολ με την «ερυθρόλευκη» φανέλα στις Σέρρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάντελιτς:

Για τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού: «Αισθάνομαι πολύ καλά. Όταν κερδίζει η ομάδα και παίρνει τους τρεις βαθμούς, όλα είναι πολύ καλά».

Για την καθυστέρηση που φάνηκε πως έκανε στο πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στην έδρα του Πανσερραϊκού: «Δεν πιστεύω πως καθυστέρησα. Ό,τι και να έκανα εκείνη τη στιγμή, δεν έπεφτε ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας. Αν είχα χτυπήσει την μπάλα πιο νωρίς, τότε θα το είχα χάσει σίγουρα το γκολ. Εκείνο που μετράει είναι το γκολ και το γεγονός πως η ομάδα πήρε τους τρεις βαθμούς».

Για το πώς φαίνονται τα πράγματα μέσα από το γήπεδο και από την εξέδρα: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα, στο οποίο λες ότι όλα είναι εύκολα. Όταν είσαι στο γήπεδο, όλα κρίνονται σε μερικά δευτερόλεπτα. Πρέπει να κάνεις ό,τι σου έρχεται εκείνη τη στιγμή. Αν είσαι έξυπνος και γρήγορος, μπορείς να βάλεις το γκολ. Αυτό το είδαμε στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Ίντερ στην Ισπανία, όπου η Μπαρτσελόνα είχε πολλές ευκαιρίες και τελικά η Ίντερ πήρε την πρόκριση στον τελικό του Tσάμπιονς Λιγκ».

Για τις κινήσεις που χρειάζεται να κάνει ένας παίκτης: «Πριν να έρθει η μπάλα, πρέπει να έχεις προετοιμάσει την κίνηση που θα κάνεις. Λες μέσα σου “θα πάρω την μπάλα με δεξί πόδι, θα τη χτυπήσω με το αριστερό. Αν θα κάνω ντρίμπλα ή θα τρέξω”. Όσο πιο γρήγορα σου έρχεται η ιδέα, τόσο πιο καλό είναι αυτό για εσένα».

Για τη σημασία που έχει για έναν επιθετικό το πρώτο του γκολ σε μια νέα ομάδα: «Για έναν επιθετικό είναι πολύ σημαντικό το πρώτο γκολ σε μια νέα ομάδα. Όταν ένας επιθετικός πετυχαίνει το πρώτο του γκολ, δεν σταματάει. Δεν χρειάζεται να βιάζεσαι, πρέπει να περιμένεις. Σταδιακά θα μπορέσει να ανεβεί, όπως θα συμβεί με την ομάδα που μπορεί να βελτιωθεί μαζί του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου