Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Αισιόδοξος για σερί νικών ο Κάουτ

Aνακοίνωση της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Λίβερπουλ

Την πίστη του ότι η Λίβερπουλ μπορεί με μία νίκη επί της Μπλάκπουλ την Κυριακή να ξεκινήσει ένα νικηφόρο σερί που θα την επαναφέρει σε τροχιά κορυφής, εξέφρασε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα...








του συλλόγου ο Ντιρκ Κάουτ. "Στη Λίβερπουλ είσαι υποχρεωμένος να νικάς σε κάθε παιχνίδι και όταν δεν το κάνουμε, οι παίκτες και οι οπαδοί απογοητεύονται.Όλοι δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις, οπότε είναι θέμα χρόνου να δείτε την πραγματική Λίβερπουλ", τόνισε ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός των "κόκκινων", για να συμπληρώσει:

"Είναι πολύ νωρίς για να σκεφτόμαστε τί μπορούμε να κάνουμε μέσα στη σεζόν. Όταν όμως παίζεις στη Λίβερπουλ, ο στόχος είναι η νίκη σε κάθε αγώνα.

Από τη τη στιγμή που θα κάνουμε μερικές συνεχείς νίκες μετά θα δούμε τί μπορούμε να καταφέρουμε.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Ρόι Χόντσον κυνηγάει στο "Άνφιλντ" κόντρα στη νεοφώτιστη την πρώτη της νίκη εντός των συνόρων μετά τις 29 Αυγούστου (1-0 τη Γουέστ Μπρομ), ενώ μετά τη συμπλήρωση έξι αγωνιστικών έχει βρεθεί ήδη πέντε πόντους πίσω από την πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Λίβερπουλ ενόψει του ματς με τη Μπλάκπουλ:

Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool ενημερώνει τα μέλη της & όλους τους φίλους της ομάδας ότι, τη Κυριακή 3 Οκτωβρίου, η Liverpool αντιμετωπίζει την Blackpool στο Anfield για τη Premier League. Στις κερκίδες του Stadion Galgenwaard θα βρεθούν και 8 μέλη μας.

To match θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα & η Λέσχη μας θα είναι ανοικτά από τις 4:30 για να το παρακολουθήσουμε live από δορυφορικό κανάλι. Στο ημίχρονο του match θα γίνει λαχειοφόρος κλήρωση με πολλά δώρα.

Διατίθεται ο κατάλογος ειδών από την ομάδα με δυνατότητα παραγγελιών, όπως και από το e-shop της Λέσχης μας: www.kopshop.gr.

Υπενθυμίζεται ότι, η Λέσχη μας (Πανεπιστημίου 56, Μέγαρο Ερμής, 1ος ορ. Γρ. 124) είναι ανοικτά κάθε: Τετάρτη από 6 ως 8:30 το βράδυ & καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10 με 2 το μεσημέρι.

Τέλος ειδήσεις σχετικά με τη Liverpool & με τη Λέσχη μας μπορούν να λαμβάνουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται μέσω των τηλεφώνων μας 210-3236725 & 6996-416614 ή μέσω του site μας www.liverpool.gr.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όλη την ελληνική φίλαθλη κοινότητα ότι, στο παρακάτω link μπορούν να δουν ποια club της Liverpool είναι αναγνωρισμένα στην Ελλάδα.

http://www.liverpoolfc.tv/fans/membership/aib-association-of-international-branches/region/6/overseas-europe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου