Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Οι αναλύσεις των σημερινών αγώνων

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις των αγώνων της Τσαμπιονσιπ, Ισπανίας, Ιταλίας και Πορτoγαλίας...






Αναλυτικά τα ματσάκια από τις παραπάνω λίγκες όπως τα αναλύει το kickbet.gr:




489. ΛΙΝΤΣ - ΚΑΡΝΤΙΦ

Να ανέβει περισσότερο στη βαθμολογία θέλει απόψε η Λιντς, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στην έδρα της από τη Λέστερ με 2-1, σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε πίσω στο σκορ και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 82ο με τον Μπέκιο. Θα παραταχθεί χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Είναι ομάδα που λατρεύει το over. Η Κάρντιφ με γκολ του Μποθρόιντ τρία λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης πήρε την τέταρτη εκτός έδρας της νίκη, καθώς επικράτησε με 2-1 της Κόβεντρι. Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Εκτός θα είναι ο τραυματίας Μακ Φέϊλ. Η πιο πρόσφατη προϊστορία της είναι 0-1-2.

492. ΠΟΡΤΟ - ΛΕΪΡΙΑ

Την πρώτη απώλεια βαθμών είχε την προηγούμενη αγωνιστική η Πόρτο, η οποία υποχρεώθηκε σε εκτός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο την Γκιμαράες. Ο Χάλκ ανοίξε το σκορ στο 30ο, ενώ η Γκιμαράες ισοφάρισε στο 64ο με τον Φαουζί. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και στους έξι τελευταίους αγώνες έχουν πετύχει 13 γκολ. Την Πέμπτη πέρασε νικηφόρα από την Τουρκία για τους ομίλους του Europa League, αφού επικράτησε με 3-1 της Μπεσίκτας, σε ένα παιχνίδι που τελείωσε με εννέα παίκτες. Εξαιρετική φόρμα διανύουν οι Χαλκ και Φαλκάο. Τιμωρημένος ο Φουτσίλε. Η Λεϊρία με γκολ του Τσανγκ τρία λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης επικράτησε με 2-1 στην έδρα της της Ακαδέμικα, σε ένα παιχνίδι όπου στο ημίχρονο έχανε με 1-0 και ισοφάρισε στο 78ο με τον Καρλάο. Εκτός έδρας δεν έχει πετύχει ακόμη νίκη. Η προϊστορία είναι υπέρ των γηπεδούχων με 13-1-0.

491. ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Με μόλις μία νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές και δύο συνολικά μέχρι στιγμής η Σοσιεδάδ βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας. Προέρχεται από την ήττα με 2-1 στην έδρα της Λεβάντε, σε ένα παιχνίδια που δέχθηκε και τα δύο γκολ από λάθη της άμυνάς της. Χωρίς νίκη παραμένει ακόμη η Λα Κορούνια, η οποία με τη συμπλήρωση επτά αγωνιστικών έχει τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες και βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Προέρχεται από την λευκή εντός έδρας ισοπαλία με την Οσασούνα. Έχει την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος με μόλις τρία γκολ. Εκτός ο Τομάς. Η προϊστορία είναι 2-2-3.

490. ΝΑΠΟΛΙ - ΜΙΛΑΝ

Εξαιρετική η μέχρι τώρα πορεία της Νάπολι στο Καμπιονάτο αφού βρίσκεται στην τέταρτη θέση, με δύο βαθμούς λιγότερους από την αποψινή αντιπαλό της. Προέρχεται από την ισοπαλία με 1-1 με την Κατάνια και την λευκή εντός έδρας ισοπαλία με τη Λίβερπουλ την Πέμπτη για τους ομίλους του Europa League. Σε εξαιρετική φόρμα ο Καβάνι. Τιμωρημένος ο Καναβάρο. Η Μίλαν επικράτησε της Κιέβο με 3-1, χάρη σε δύο γκολ του Πάτο και ένα του Ρομπίνιο. Θέλει τη νίκη απόψε για να παραμείνει μόνη δεύτερη στη βαθμολογία. Την Τρίτη όμως ηττήθηκε στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ με 2-0 για τους ομίλους του Champions League, καθώς δέχθηκε τα δύο γκολ στο 13ο και στο 14ο. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Η προϊστορία είναι 3-4-2, με τη Μίλαν να φεύγει νικήτρια τελευταία φορά πριν δώδεκα χρόνια.


Καλά κέρδη σε όλους!!!

kickbet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου