Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Ένα «σφυρί» για τα «λιοντάρια»

Την απορία του για την απόφαση του Φάμπιο Καπέλο να μην καλέσει εκ νέου τον Σκότ Πάρκερ εξέφρασε με δηλώσεις του ο ένας εκ των δύο ιδιοκτητών της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Γκολντ. Ο ισχυρός άνδρας...








των «σφυριών» έχει σε μεγάλη εκτίμηση τις ικανότητες του έμπειρου μέσου και δεν διστάζει σε κάθε ευκαιρία να εκδηλώνει αυτή του την άποψη.

«Μου φαίνεται πολύ περίεργο που ο Καπέλο αγνοεί τον Σκοτ επανειλημμένως. Ο Σκοτ Πάρκερ θα έφερνε κάτι το διαφορετικό στο κέντρο της εθνικής Αγγλίας, κάτι που λείπει τα τελευταία χρόνια από την ομάδα. Είναι παίκτης που μπορεί να σκοράρει και έχει την ικανότητα να αμύνεται εξίσου καλά. Συμβάλει σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού και είναι το είδος του ποδοσφαιριστή που κάθε προπονητής θέλει να έχει στην ομάδα του», δήλωσε σχετικά ο Γκολντ.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη των «σφυριών» ο 29χρονος μπορεί να ταιριάξει με τους υπόλοιπους διεθνείς και να αλλάξει την εικόνα των «λιονταριών»: «Θα γίνει γρήγορα απαραίτητος αν τον εμπιστευτεί ο Καπέλο. Ταιριάζει απόλυτα στην συγκεκριμένη ομάδα. Η άποψη που επικρατεί το τελευταίο διάστημα λέει πως ο Τζεραρντ και ο Λάμπαρντ δεν χωρούν στην ίδια ενδεκάδα. Εγώ μπορώ να σας εγγυηθώ πως ο Σκοτ μπορεί άνετα να συνεργαστεί με τον Τζέραρντ. Για να μην πω πως είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο».

sportfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου