Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

«Ή νικάμε ή…»

Η ΑΕΚ είναι υπό πίεση και κόντρα στην Ξάνθη δε θέλει να σκέφτεται νέα γκέλα. Το είπε ξεκάθαρα και ο Γρηγόρης Μάκος σε σημερινή εκδήλωση (σ.σ.Νova Sports Show & Fashion), ο οποίος ήταν ο μόνος...






από τους κιτρινόμαυρους που μίλησε (εκεί ήταν και οι Ισμαελ Μπλάνκο, Σεμπάστιαν Σάχα, Σάββας Γκέντσογλου) για το κρίσιμο σταυροδρόμι .

«Προερχόμαστε από δύο άσχημα αποτελέσματα. Είμαστε σε μία δύσκολη στιγμή. Δεν έχει σημασία ποιος είναι προπονητής. Που έχουμε υπερεσιακό προπονητή. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη αύριο. Σε περίπτωση απώλειας θα συμβεί ότι πέρυσι, δηλαδή θα μείνουμε όπως και πέρυσι από πολύς νωρίς εκτός στόχων», ανέφερε ο Έλληνας αμυντικός μέσος.

Αγωνιστικά, εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Νίκος Γεωργέας, ενώ ο Κώστας Μανωλάς ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του. Στην αποστολή είναι και οι Αραμπατζής, Σάχα, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Δέλλας, Γιάχιτς, Νταντόμο, Καράμπελας, Αργυρίου, Καφές, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Μάκος, Λαγός, Έντερ, Ντιόπ, Γκέντσογλου, Τζιμπούρ, Μπλάνκο, Μπερνς, Σκόκο, Λυμπερόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της προπόνησης έγινε Αγιασμός (για δεύτερη φορά φέτος)…Προφανώς για να βρει η ομάδα το δρόμο της και καλό νέο τεχνικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου