Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Μεταμεσονύκτιο ραντεβού με Σόουζα

Καθοριστικό είναι πολύ πιθανό να αποδειχθεί το χθεσινό βράδυ, προς ξημέρωμα της 3ης Οκτωβρίου, όσον αφορά το ζήτημα της αντικατάστασης του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο της ΑΕΚ. Ο Σταύρος Αδαμίδης...







ήταν προγραμματισμένο να συναντηθεί από κοντά με τον Πάουλο Σόουζα, προκειμένου να μιλήσουν αναλυτικά για την προοπτική της συνεργασίας τους.

Πρόκειται για ένα ραντεβού που κλείστηκε έπειτα από ένα «φλερτ» που ξεκίνησε πριν από κάποιους μήνες και από τις επαφές «αναθέρμανσης» που έχουν γίνει ανάμεσα στους δύο άνδρες το τελευταίο διάστημα και όλα δείχνουν ότι είναι πολύ πιθανό να καταλήξει σε γάμο, αν αποδειχθεί ότι κύλησαν όλα ομαλά στο χθεσινό ραντεβού των δύο πλευρών.

Η συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον Πάουλο Σόουζα ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει κοντά στα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας) σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου και σε αυτήν οι δύο άνδρες σκόπευαν να θέσουν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν τις κινήσεις, οι οποίες απαιτούνται για να βρει ξανά η ΑΕΚ τον δρόμο της σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ανάμεσα στον πρόεδρο της ΑΕΚ και στον Πορτογάλο τεχνικό έχουν γίνει πολλές επαφές τις τελευταίες μέρες (δεν μπορεί να θεωρηθεί –και δεν ήταν– τυχαίο το timing της απόλυσής του από τη Λέστερ) και σε αυτές το κλίμα μεταξύ τους ήταν πολύ καλό, με τον Αδαμίδη να συμφωνεί με το όραμα και το πλάνο του Σόουζα για την αναγέννηση της ΑΕΚ.

Οι ενδείξεις που υπήρχαν το βράδυ του Σαββάτου (2/10) οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι αν ήταν θετική (και) η έκβαση του ραντεβού των δύο ανδρών, ο Πάουλο Σόουζα θα είναι ο προπονητής που θα κληθεί από τη διοίκηση να ταξιδέψει τη Δευτέρα στην Αθήνα, προκειμένου να αναλάβει το τιμόνι της Ενωσης.

Αλλωστε, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επαφές του Σταύρου Αδαμίδη με προπονητές στο Λονδίνο θα ολοκληρωθούν σήμερα το μεσημέρι και το βράδυ θα επιστρέψει στην Αθήνα (πιθανότατα δεν θα προλάβει να δώσει το «παρών» στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ξάνθη). Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό το ίδιο βράδυ να παρθεί η οριστική απόφαση για τον άνθρωπο που θα αναλάβει τις τύχες της ΑΕΚ, προκειμένου ακόμη και τη Δευτέρα να βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία του με την ομάδα.

Πρόθεση της διοίκησης της ΑΕΚ, άλλωστε, είναι να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος, ώστε ο νέος προπονητής της ομάδας να έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής για να δουλέψει με τους Κιτρινόμαυρους που θα βρίσκονται στη διάθεσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου