Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ο Anthony Annan της Rosenborg «χούφτωσε» αντίπαλο!

Ιδιαίτερα… προσεκτικοί με τον Anthony Annan της Rosenborg θα πρέπει να είναι οι παίκτες του Άρη στη δεύτερη αναμέτρηση με τη νορβηγική ομάδα για τους ομίλους του Europa League. Κι αυτό, επειδή ο μικρόσωμος Γκανέζος παίκτης...



ΔEITE TO VIDEO




φροντίζει να προκαλεί τους ψηλότερους αντιπάλους του με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο!
Το τελευταίο «κατόρθωμα» του Annan ήρθε στην πρόσφατη νίκη της ομάδας του με 3-1 επί της Valerenga για το νορβηγικό πρωτάθλημα, λίγες μέρες μετά την επίσκεψη του Άρη στο Trondheim. Στο 27’, την ώρα που ο συμπαίκτης του Steffen Iversen ετοιμαζόταν να χτυπήσει το πέναλτι που έφερε την ισοφάριση σε 1-1, ο Αφρικανός μέσος πλησίασε τον αντίπαλο Andre Muri και τον «χούφτωσε» ταυτόχρονα από μπροστά και από πίσω!

Ο παίκτης της Valerenga, που έπειτα από την αρχική έκπληξη αντέδρασε έντονα αλλά δεν έπεσε στην παγίδα του Γκανέζου και δεν τον χτύπησε, μίλησε για το συγκεκριμένο περιστατικό μετά τη λήξη: «Ο Annan τσίμπησε τα δύο πιο ευαίσθητα σημεία στο ανθρώπινο σώμα. Για κάτι τέτοιες ενέργειες είναι που οι διαιτητές θα έπρεπε να δείχνουν κάρτες».

Για τον Anthony Annan, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που προσπαθεί να εκβιάσει την αποβολή ενός αντιπάλου με πονηρό τρόπο. Νωρίτερα μέσα στη φετινή σεζόν, σ’ έναν καυγά με τον επίσης γιγαντόσωμο Thor Hogne Aaroy της Aalesund, τον είχε δαγκώσει στο στήθος! Αργότερα, βέβαια, ισχυρίστηκε ότι «δάγκωσα μόνο τη φανέλα και όχι το στήθος του», καθώς και ότι ο Aaroy τον είχε αποκαλέσει «ηλίθιο Αφρικανό»…



Δείτε το βίντεο με το πρόσφατο «χούφτωμα» του Γκανέζου παίκτη της Rosenborg, στο τελευταίο παιχνίδι με τη Valerenga:



Δείτε τον Anthony Annan να τα βάζει με τον Thor Hogne Aaroy της Aalesund και να τον δαγκώνει, σε παλαιότερο περιστατικό:





Sportena

1 σχόλιο: