Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Τα πρόσωπα της 7ης αγωνιστικής

Σε όλα τα ματς υπήρξαν πρωταγωνιστές, είτε θετικοί, είτε αρνητικοί. Με αυτούς θα ασχοληθούμε:...







Ατρόμητος-Ξάνθη 1-1: Ο πρόεδρος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός «πλακώθηκε» με φίλαθλο στην εξέδρα, επειδή ο τελευταίος έβριζε το Σαρμιέντο την ώρα που τον αντικαθιστούσε ο Σφακιανάκης. Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός της Ξάνθης Γιώργος Παράσχος, ο οποίος επέστρεψε πέμπτη φορά στο Περιστέρι ως αντίπαλος, όμως πρώτη φορά πήρε βαθμό.

Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής 0-0: Μεγάλος άτυχος ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος τραυματίστηκε στο 68’. Όμως ο Γιώργος Μπαντής, που παλεύει επτά χρόνια για να καθιερωθεί, με τις αποκρούσεις του κράτησε ανέπαφη την εστία του «γηραιού». Ο Γιώργος Κυριαζής έκανε την επανεμφάνισή του στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από οκτώ χρόνια, με τη φανέλα του Ηρακλή. Το διάστημα που έλειπε έπαιξε στο εξωτερικό.

Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα 1-1: Μπορεί ο Τούρκος Τουμέρ Μετίν να είναι «σιτεμένος» και να μη βγάζει ολόκληρο ενενηντάλεπτο, όμως δεν «χαρίζει κάστανα». Πέτυχε το γκολ των φιλοξενουμένων.
Καβάλα-Εργοτέλης 3-1: Τα… στοιχήματα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος τον ήθελαν να είναι ο πρώτος προπονητής που θα απολυθεί. Όμως ο Ντράγκαν Οκούκα, όχι μόνο θα κάνει παρέλαση αλλά θα είναι και σημαιοφόρος, καθώς έφτιαξε ένα αξιόλογο σύνολο που δίνει δικαίωμα στους φιλάθλους της Καβάλας να ονειρεύονται έξοδο στα πλέι οφ.

Πανσερραϊκός-Κέρκυρα 0-2: Ο Λίνεν εισηγήθηκε να πάει δανεικός στην Κέρκυρα, όμως ο Ντένις Επστάιν στέλνει διαρκώς …μηνύματα στο Βαλβέρδε. Σκόραρε και στις Σέρρες, ενώ με τα πέντε γκολ συγκαταλέγεται στους πρώτους σκόρερ, μαζί με Τζεμπούρ και Σισέ! Και ο Βαλβέρδε αναγκάζεται να χρησιμοποιεί το Χολέμπας, που δεν είναι η θέση του, ως μπακ απ του Ριέρα. Αν ήταν ο Επστάιν, θα ήταν μια καλή λύση.

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 3-1: Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έκανε την καλύτερή του εμφάνιση από τότε που επέστρεψε στον ΠΑΟΚ. Και γκολ πέτυχε, και ασίστ έδωσε. Ήταν το πρώτο φετινό γκολ του Σαλπιγγίδη.
Ολυμπιακός-Αρης 1-1: Για μια ακόμη φορά ο Γιάννης Φετφατζίδης έκλεψε την παράσταση. Θα μπορούσε να σκοράρει αλλά στο 18’ η μπάλα βρήκε το δοκάρι και αν έβρισκε στόχο θα είχε «καθαρίσει» το ματς. Το τελευταίο ισχύει και για τον Ιμπαγάσα, ο οποίος έχασε πέναλτι, όμως έβγαλε αρκετές μπαλιές ακριβείας.

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-0: Ο Τζιμπούρ, που έπαιξε με το μαύρο κασκόλ, έβγαζε τόσο πάθος που πολλοί νόμιζαν ότι ο… τρομοκράτης θα εκραγεί. Ο Γαλλοαλγερινός, ο οποίος ήταν κινούμενη… βόμβα, πέτυχε το πρώτο του γκολ σε ντέρμπι. Επίσης του έκαναν πέναλτι που δεν δόθηκε. Ξεχώρισε και ο Γκερέιρο, ένας παίκτης που ο Μπάγεβιτς είχε στα αζήτητα.



http://football-dna.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου