Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Μαρινάκης, Γκαγκάτσης, Κόκκαλης: 150-0

Η διαιτησία του κ. Αρετόπουλου στο «Καραισκάκη» στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ολυμπιακού Βόλου, μάλλον δεν άρεσε στον Παναθηναϊκό και περίπου μία ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης εξέδωσαν ανακοίνωση...






Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Σήμερα, για μια ακόμα αγωνιστική, κατάλαβε όλη η Ελλάδα πως αντιλαμβάνεται ο ΟΣΦΠ το 50 – 50 που δήθεν αποζητά από τη διαιτησία. 50 για τον κ. Μαρινάκη, 50 για τον κ. Κόκκαλη και 50 για τον κ. Γκαγκάτση (150-0).

Κατά τα άλλα, τα διαιτητικά λάθη που συμπτωματικά ευνοούν τον ΟΣΦΠ δεν κρίνουν ποτέ το αποτέλεσμα".

7 σχόλια:

  1. Καλά ρε μας δουλεύετε; Οι άνθρωποι είναι τελείως καραγκίοζηδες. Σήμερα είδαμε ένα διαιτητή ο οποίος ήταν ΑΨΟΓΟΣ. Χρόνια είχαμε να δούμε τόσο καλή διαιτησία στην Ελλάδα, αν εξαιρέσεις τον Κάκο, ο οποίος ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ είναι κορυφή. Κρίμα που είστε τόσο βλάκες και βγάζετε τέτοιες αηδιαστικές ανακοινώσεις για έναν άνθρωπο που ζωγράφισε σήμερα με την διαιτησία του στο ΜΟΛΙΣ 2ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ του στην Α' κατηγορία. Και ακόμη πιο κρίμα θα είναι αν οι οπαδοί σας δεν σας βρίσουν για τις Μ@Λ@ΚΙΕΣ που λέτε. Κατα τα άλλα δεν θέλετε τη βία, ούτε να κάνετε κουμάντο. ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πιστευω ότι αυτή η ανακοίνωση είναι του επίσημου ΠΑΟ . Μάλλον σχόλιο της εφημ Πράσινη είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να ντρέπονται να μιλάνε οι πράσινοι για αυτή την διαιτησία.
    Ήταν παράδειγμα προς μίμηση. Μάλλον έχουν χάσει το τόπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ομάδα που με το ζόρι δεν έχασε από την Ξάνθη στην πρεμιέρα. Που κρατήθηκε ζωντανή με ένα ανύπαρκτο πέναλτι του Δαλούκα στο «Βικελίδης». Που έχασε την μπάλα στην Καβάλα και το... μέτρημα στο Καμπ Νού με την Μπαρσελόνα και που γελοιοποιήθηκε μπροστά στον κόσμο της από τους ξυλοκόπους της Κοπεγχάγης. Αυτή η ομάδα και πολύ περισσότερο ο πρόεδρος της Νικόλας Πατέρας, δεν δικαιούνται να μιλάνε για την διαιτησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν αυτή η ανακοίνωση είναι όντως από τον Κ.Πατέρα, τότε πράγματι ο άνθρωπος είναι αξιολύπητος. Τέτοια δήλωση δεν θα την έκανε ούτε παππούς. Οι πράσινες τσίμπλες τόσων χρόνων (12) έχουν ξεραθεί στα μάτια του και δεν βλέπει πιά μπροστά του. Διότι πριν αρχίσει να βγάζει χολή, καλό θα ήταν να ρίξει μιά ματιά στις δηλώσεις του προπονητή Κ. Τσιόλη και των παικτών του Βόλου Καπετάνου και Σολάκη. Όπως έχω πεί και παλαιότερα "ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ" Όταν ο Μαρινάκης έσπρωχνε τα εκατομμύρια ευρώ με το τσουβάλι, ο πατέρας σφύριζε αδιάφορα. Τώρα θα υποστεί τις συνέπειες. Λίγος ανδρισμός δεν βλάπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε ποια φαση υπαρχει αλλοιωση αποτελεσματος?
    Θεωρουσα τον Πατερα ανθρωπο που μπορει να
    συμβαλλει σε ενα αλλο επιπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή