Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

O Άγγλος οπαδός με τατουάζ του Ολυμπιακού!

Η απίστευτη ιστορία του Άγγλου ποδοσφαιρόφιλου που λατρεύει τον Ολυμπιακό "χτυπώντας" δύο τατουάζ. Στο ένα αναγράφει "Gate 7", ενώ στο άλλο απεικονίζεται το έμβλημα των "ερυθρολεύκων"!...






Ο Τρόι και η Θεία Όκλεϊ δεν γνωρίζουν ακόμη το τεράστιο πάθος του πατέρα τους για οτιδήποτε σχετίζεται με την Ελλάδα.

Ο Ρομπ Όκλεϊ και η σύντροφος του Κάρλι Γουάιτ έχουν δώσει ελληνικά ονόματα στα παιδιά τους. Ο Ρομπ ερωτεύθηκε την Ελλάδα όταν την επισκέφθηκε για πρώτη φορά πριν από 10 χρόνια.

Μαγεύτηκε από τα τοπία φτάνοντας στο σημείο να αγοράσει σπίτι προκειμένου να παραθερίζει μόνιμα κάθε καλοκαίρι στις Κυκλάδες. Πλέον το επόμενο μεγαλόπνοο πλάνο της οικογένειας είναι να εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα μας.

Οι νέες γνωριμίες του Ρομπ Όκλεϊ με έλληνες ποδοσφαιρόφιλους τον έφεραν κοντά στον Ολυμπιακό. Ως οπαδός της Στόουκ Σίτι παρατήρησε από την πρώτη στιγμή, ότι ο αγαπημένος του σύλλογος φοράρει τα ίδια χρώματα με τον Ολυμπιακό.

Πλέον καυχιέται για τα δύο τατουάζ στο στήθος του με το έμβλημα του Ολυμπιακού αλλά και το "Gate 7" για το οποίο δηλώνει περήφανος. Μάλιστα, παραδέχεται πως πρώτη ομάδα πλέον είναι ο Ολυμπιακός!

Είναι χαρακτηριστικό πως παρακολούθησε τον Ολυμπιακό επί αγγλικού εδάφους στις αναμετρήσεις με Άρσεναλ και Τότεναμ (φιλικό). Επίσης έχει στηρίξει τους "ερυθρόλευκους" σε αρκετά ματς στο εξωτερικό.

"Δώσαμε ελληνικά ονόματα στα παιδιά μας επειδή αγαπάμε πάρα πολύ το μέρος και σκοπεύουμε να μετακομίσουμε εκεί για να περάσουμε την υπόλοιπη ζωή μας.

Στόχος μας είναι να συμβεί αυτό στα επόμενα πέντε ή έξι χρόνια προκειμένου τα παιδιά μας να μάθουν τη γλώσσα. Θέλουμε να μεγαλώσουν με τις καλύτερες συνθήκες. Άλλωστε και ο καιρός ενδείκνυται".

Ο Άγγλος φιλέλληνας δηλώνει εντυπωσιασμένος από τον τρόπο με τον οποίο τον αγκάλιασαν οι Έλληνες.
"Την πρώτη φορά που επισκέφθηκα την Ελλάδα αποφάσισα να κάνω έναν περίπατο. Υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι στους κήπους τους. Σταμάτησα και μου πρόσφεραν φρούτα και λαχανικά. Δεν συναντάς εύκολα κάτι τέτοιο".


sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου