Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Μπρίτο: «Νίκη και ας το βάζει ο Μιχαηλίδης»

Ο Εντουάρντο Μπρίτο είναι από τους καλύτερους μέχρι τώρα σε απόδοση παίκτες του Ατρόμητου. Ο Βραζιλιάνος με δηλώσεις του στον «Novasport fm» τόνισε ότι δεν τον απασχολεί αν θα σκοράρει αυτός ή ο Μιχαηλίδης...







αλλά το αν θα κερδίζει η ομάδα.

«Εμείς σαν ποδοσφαιριστές παίζουμε πάντα για να κερδίσουμε. Είναι η δουλειά μας και από εκεί βγάζουμε το ψωμί μας και φτιάχνουμε το όνομά μας. Κοιτάζουμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας, αλλά και ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι δεν γίνεται πάντα να κερδίζουμε. Θέλουμε να φτάσει η ομάδα εκεί που αξίζει. Τώρα βρισκόμαστε πίσω από τη θέση που θέλαμε, αλλά αν κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε.

Δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο ματς στο πρωτάθλημα. Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Από τη στιγμή που είχαμε την αποβολή, έπρεπε να αλλάξουμε την τακτική μας. Φοβηθήκαμε μην επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό και χάσουμε πάλι στο τέλος τους βαθμούς. Όπου και να πάμε έχουμε πρώτο στόχο τη νίκη. Αν δεν μπορούμε, θετικό αποτέλεσμα είναι και η ισοπαλία. Όμως πάντα πρώτο μας μέλημα είναι οι τρεις βαθμοί. Το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα. Αν δεν σκοράρω κιόλας δεν είναι κακό, σημασία έχει η ομάδα να νικά. Ας το βάλει και ο Μιχαηλίδης» τόνισε ο Μπρίτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου