Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ποιος θα...μαζέψει τον "απροσάρμοστο" Ντιόγκο;

Ο Ντιόγκο έφυγε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό για την Φλαμένγκο προκειμένου να πάρει τα πάνω του αγωνιζόμενος σε ένα πρωτάθλημα που το ξέρει, όπως είναι αυτό της πατρίδας του...







αλλά όπως όλα δείχνουν ο 23χρονος επιθετικός θέλει χρόνο (ή μάλλον χρόνια) για να προσαρμοστεί και πάλι στις ανάγκες του ποδοσφαίρου που παίζεται εκεί.

Κάτι τέτοιο δήλωσε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ο οποίος μετά από έξι συμμετοχές με την φανέλα της "Φλα" βλέπει δίχτυα μόνο στο..ψάρεμα.

"Για μένα το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα είναι το πιο δύσκολο του κόσμου. Διαφέρει πολύ από αυτά της Ευρώπης, είναι πιο ισορροπημένο, με πολλές ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο, τον πρώτο να χάνει από τον τελευταίο κι έτσι θα συνεχίσει να είναι μέχρι το τέλος. Πρέπει να αντιμετωπίζεις κάθε παιχνίδι σαν τελικό", τόνισε, ενώ αναφερόμενος στην αποψινή αναμέτρηση με τη Γκρέμιο, τόνισε:

"Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στη Βραζιλία, ειδικά εκτός έδρας. Η Γκρέμιο είναι δυνατή ομάδα, που επίσης θέλει να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση και οι οπαδοί της ασκούν πίεση στον αντίπαλο. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι"

balla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου