Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Αυτοκτόνησε ο Αστέρας

Έκλεψε την ισοπαλία στο τέλος η ΑΕΚ

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, με την οποία ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, αφού οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο ΟΑΚΑ...







Οι Αρκάδες απέκτησαν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Αράς (44΄) και Φορτούνη (81΄), ωστόσο η ΑΕΚ ισοφάρισε με τα τέρματα των Τζεμπούρ (83΄) και Σκόκο (87΄).
Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή στο 8΄, όταν, σε σύγχυση στην άμυνα της ΑΕΚ, ο Μπαστία έβαλε την κόντρα, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στο 18΄ ο Μπαστία προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Αραμπατζή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι του τερματοφύλακα της ΑΕΚ, ενώ στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή τους στον αγώνα, όταν ο Σκόκο «τροφοδότησε» τον Μάκο, το σουτ του οποίου πέρασε άουτ.

Στο 23΄ ο «Δικέφαλος» έχασε σπουδαία ευκαιρία να προηγηθεί, αφού η μπάλα στρώθηκε στον Μπερνς κι εκείνος προσπάθησε να πλασάρει τον Ντεγκρά, ωστόσο «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι.

Και ενώ η αναμέτρηση όδευε προς το ημίχρονο, ο Αστέρας Τρίπολης «άνοιξε το σκορ».
Ο Ουριμπάρι εκτέλεσε το φάουλ, ο Αραμπατζής έδιωξε και ο Αράς «πάγωσε» το ΟΑΚΑ, αφού με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ενωσης (0-1).

Στο 51΄ το φάουλ του Σκόκο έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Ντεγκρά, ενώ στο 63΄ ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του.
Ο Ροτζέριο «τροφοδότησε» τον Ρουμπίλ, ο οποίος πλάσαρε τον Αραμπατζή, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 69΄ ο Λυμπερόπουλος πήρε την κεφαλιά από το φάουλ του Σκόκο, αλλά η μπάλα βρήκε την πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού και πέρασε άουτ. Στο 81΄ ο Αστέρας διπλασίασε τα τέρματά του, όταν το σουτ του νεαρού Φορτούνη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αραμπατζή (0-2), ωστόσο η αντίδραση της ΑΕΚ ήταν άμεση, καθώς στο 83΄ ο Τζεμπούρ πήρε την κεφαλιά από τη σέντρα του Σκόκο και «έγραψε» το 1-2.

Το γκολ ανέβασε την ψυχολογία των γηπεδούχων, οι οποίοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 87΄ με τον Σκόκο (2-2), ωστόσο δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους γι΄ ανατροπή.


Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)


Κίτρινες κάρτες: Νασούτι - Αράς, Ουριμπάρι


Οι συνθέσεις:


ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Αραμπατζής, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Μανωλάς, Τζεμπούρ, Μάκος, Μπλάνκο (77΄ Έντερ), Λαγός (62΄ Λυμπερόπουλος), Μπερνς (55΄ Λεονάρντο), Σκόκο, Γκέντσογλου.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Κερ (90+3΄ Κρις), Ροτζέριο (83΄ Ριμκεβίτσιους), Αργυρόπουλος, Μπαστία, Ρουμπίλ, Αράς (68΄ Φορτούνης), Μπαρτολίνι, Λαδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου