Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

"Ποιος νομίζεις ότι είσαι;"

"Σωστά του είπε ο Μώραλης ότι είναι αναρμόδιος να ισχυρίζεται στις εκπομπές του ότι εκφράζει τον κόσμο του Ολυμπιακού, αφού δηλώνει οπαδός της ΑΕΚ και το κείμενό του είναι εμφανώς οπαδικό και δείχνει ότι απλά ήθελε να γράψει κάτι εναντίον του Κόκκαλη και τίποτα παραπάνω. Είναι πραγματικά...







λυπηρό να δηλώνεις ευθέως τις οπαδικές σου προτιμήσεις και παράλληλα να προσπαθείς να πείσεις για την αντικειμενικότητά σου στη δουλειά σου, όπως επίσης είναι λυπηρό να μην θυμάσαι τι έγραψες.

Ο Μώραλης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του και για την αναφορά του στον Μαρινάκη, για τον οποίο ο δημοσιογράφος υποστήριξε ότι δεν αναφέρεται. Λησμόνησε όμως το τελευταίο υστερόγραφο του κειμένου του.

Κρίμα γιατί ένας δημοσιογράφος τόσων ετών, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, θα έπρεπε κάποια πράγματα να τα γνωρίζει καλύτερα...

Πες ρε Καραλή ότι έχεις μένος με τον Κόκκαλη και πες ότι σου την έσπασε που σε έφτυσε όσο και να παρακάλαγες να πάρεις συνέντευξη. Είναι καθαρά προσωπικό και ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ!
Έγραψες και αυτή την εμετική αηδία για να κάνεις όνομα, γιατί γράφεις τα δικά σου δεξιά και αριστερά και τόσα χρόνια δεν σου δίνει κανείς σημασία από το χώρο..."

(αναγνώστης)

1 σχόλιο:

  1. Τετοια κατακαθια δεν εχουν θεση στην δημοσιογραφια, αυτοι ειναι για τον σκουπιδοτενεκε μονο. Μιλαμε για οπαδικη αλητεια που παριστανει τον 'δημοσιογραφο΄απορω με τα μεσα που δουλευει , αραγε ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΕΙ ? ας του βγαλουν του παπαρα ενα διαρκειας για την ομαδα του το ΑΡΘΡΟ 44 και ας τον στειλουν με τις κλωτσιες εξω απο τα γραφεια τους. Μιλαμε για υποκειμενο χαμηλου επιπεδου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή