Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Todekari για την άποψη Καραλή

Το μέτρο χάθηκε και είναι γεγονός

Ξέρετε πως εμείς από δω εκφράζουμε και πρεσβεύουμε τη πολυφωνία και αυτό το έχουμε αποδείξει. Όποιος το αμφισβητεί καλά θα κάνει να ρίξει μια ματιά στις αναρτήσεις μας και θα το καταλάβει. Ο κ. Καραλής λοιπόν έγραψε χτες στο sport-fm.gr ένα καθόλα επιθετικό κείμενο κατά του Σωκράτη Κόκκαλη....






Εμείς κ. Καραλή δε θεωρούμε κακό να σχολιάσετε ένα οφ σαιντ ή ένα πέναλτι αλλά αυτά που γράψατε είναι πράγματα αναπόδεικτα. Με μένος λοιπόν ο δημοσιογράφος Καραλής μετέφερε μια καφενειακή κουβέντα σε ένα έγκυρο portal όπως είναι το sport-fm.gr. Εμείς δε θέλουμε να σχολιάσουμε τα λεγόμενα του δημοσιογράφου, αλλά διαφωνούμε με τη μηδενιστική λογική του και με τις κατηγορίες οι οποίες στην πραγματικότητα δεν βασίζονται, ακούγονται πουθενά παρά μόνο σε αντιδικίες οπαδών κατά τη διάρκεια σοβαρών επεισοδίων.

Στο κάτω-κάτω της γραφής δε μπορούμε να καταλάβουμε σε τι εξυπηρετούν τέτοιες τοποθετήσεις. Θεωρούμε πως η αναπαραγωγή τέτοιων απόψεων απ’ όπου και αν έρχονται αλλά και σε όποια κατεύθυνση και αν στρέφονται βοηθούν μόνο και μόνο στην όξυνση του ήδη τεταμένου κλίματος στην Ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Και πάλι όμως είναι δικαίωμα του καθενός να δημοσιεύει την άποψή του αυτούσια άσχετα αν συμφωνεί κάποιος ή διαφωνεί.

Εμείς ένα έχουμε να πούμε: Κριτής είναι ο κόσμος, αυτός ανεβάζει και κατεβάζει. Αν προσπαθήσει κανείς να υποτιμήσει τη νοημοσύνη του, αλλά και να τον χρησιμοποιήσει κατά το δοκούν θα πέσει γρήγορα-γρήγορα στα τελευταία φύλλα των εφημερίδων να γράφει την τέταρτη Εθνική κατηγορία. Από εκεί πήρε κάποιους ο κόσμος και τους έκανε φίρμες κι εκεί θα τους ξαναστείλει. Και μη μας πουν πως δεν έχουν πρόβλημα να ξαναγυρίσουν στα χαμηλά κλιμάκια της ιεραρχίας γιατί θα είναι ένα τεράστιο ψέμα. Πονάει πολύ και το ξέρουν καλά.

11 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ........
    ΕΙΝΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ..
    ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥΛΕΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙ ΓΙΑ ΟΞΥΝΣΗ ΤΟΥ ΤΕΤΑΜΕΝΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ....
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΡΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ (ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ)
    ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o kathe karagiozakos dimosiografiskos fisika kai exei to dikaioma na grafei tin apopsi tou akoma kai an einai lathos gia pollous alla prepei na exei apodikseis gia auta pou grafei ......Y.P OPWS KAI O KOSMOS EXEI KRISI GIA NA KRINEI KAI AUTON KAI FISIKA AKOMA KAI ALITHEIA NA EINAI AUTA POU LEEI ......EINAI I MISI ALITHEIA GIATI YPARXEI KAI ALLI MISI .....POU KARAGIOZAKOS FISIKA DEN TON SIMFEREI NA GRAPSEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλι ασχολειστε με αυτον τον καραγκιοζη δηθεν δημοσιογραφο ? αυτος ειναι επαγγελματιας αντιολυμπιακος και εξξαλος αεκτζης , τετοιου ειδους νουμερα δεν πρεπει να γραφουν γιατι το μονο που κανουν ειναι να προκαλουν βια και να φανατιζουν τον κοσμο. Αν θελει ο εν λογω οπαδος της αεκ να υποστηριξει την ομαδα του ας παει στο γηπεδο ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ να γραφουν την γνωμη τους.

    Ο ΚΑΡΑΛΑΗΣ εχει πονεσει τοσα χρονια οπαδικα να βγαινει τριτοτεταρτος και να ακολουθει μια ομαδα που οι μισοι ελληνες την φωναζουν ΑΡΘΡΟ 44 απο την λαμογια που εκαναν και εφαγαν 120 εκ ευρω ...

    Για οποιονδηποτε μη αεκτζη (δηλαδη 85-90 % των φιλαθλων) αυτος ο ανεκδιηγητος φανατικος δεν εχει καμμια σοβαροτητα ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ, προτιμουμε να ακουσουμε μια γνωμη ενος εστω σοβαρου αεκτζη και μια περιγραφη ενος οπαδου της αεκ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.

    ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ - ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥΣ - και πολυ ασχοληθηκαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε αστε μας με το καθε σουργελο που νομιζει οτι ειναι και δημοσιογραφος, μην δινετε αξια σε τετοιου ειδους παπαρες.

    αστε τον τον καυμενο στην καταντια του, δεν βλεπετε οτι ειναι βαθεια συμπλεγματικος και προβληματικος ?

    το καθε βλαχαδερο (διακρινεται και φυσιογνωμικως γιαυτο) ο καθε πονεμενος νομιζει οτι ειναι και δημοσιογραφος και δηθεν μας λεει την 'γνωμη' του , αυτο ειναι η καταντια του τυπου σημερα, ο καθε καραγκιοζακος να εχει προσβαση και να λεει τις παπαριες του.

    κριμα , κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. File 4:38 simfono apoluta opos kai me tous allous, mono pou thleo na sou simpliroso ta 120 ek euro pou efagan ITAN TOU KRATOUS! gia na kseroun kai na mathainoun merikoi gia ti pragmata kai ti skandala milame... To kosmaki ta lefta efagan gia na paizei mpala h omada tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ....ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΧΑΡΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΕΩΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ .... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ..ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΚΟΚΚΛΑΗ ΠΟΣΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΑΕΚ ΤΟΥ κ.ΚΑΡΑΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΠΕΡΝΕ ΟΧΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ .......ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙΝΗ Η ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ .... ΑΑΑ ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΤΗΣ ΠΑΡΟΠΙΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ta les kala dekari ante giati mas ta ekane naaaaaaaaaa o typos. re karali ase kamia thesi apo aftes pou exeis sites, radiofwna kai efimerides, na faei kai kanenas allos dimosiografos pswmaki. Poios eisai diladi?mono esy yprxeis? Prepei na sou zitisei i PAE apodeixeis gi afta pou grafeis kai an den tis exeis tha eisai apla enas koinos sykofantis. Kai aektsis kai sykofanis, diplo to kako.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καραγκιοζη Καραλη,οπου σε πετυχουμε,θα φτυσεις αιμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. KARALH TI NOYMERO KOLARO FORAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Apo oti vlepo sas ponese poli h alitheia. Den exete sinithisei na ta akoute.

    ΑπάντησηΔιαγραφή