Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Kαι ο Πατέρας στον "αέρα" ΤΩΡΑ!

Ακούστε τι είπε για Γκοτζο

Ο Νικόλας Πατέρας βγήκε στον ραδιοφωνικό σταθμό μόλις τελείωσε η τοποθέτηση Βαρδινογιάννη. Ακούστε τον ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ στο Αθλητικό Ραδιόφωνο στα...



Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Πατέρα



δεξιά σας από τον Σπορ fm.


"Άκουσα προσεκτικά τον κ. Βγενόπουλο και ον κ. Βαρδινογιάννη. Όταν μιλάμε για τη πώληση του ΠΑΟ, δεν μπορούμε να το συγκρίνουμε με τα υδραυλικά του γείτονα ή το διπλανό οικόπεδο. Οι εγκαταστάσεις στην Παιανία είναι συνδεδεμένες με την ιστορία του Παναθηναϊκού και είναι κάτι απαραίτητο.

Το ένα έχει να κάνει με τον χυδαίο πόλεμο που δεχόμουν από τον συνεργάτη του, τον κ. Γκόντζο. Παρότι του ζήτησα να τον συμμαζέψει, αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν είναι δική του δουλειά.

Δεύτερος λόγος είναι οι απαξιωτικές δηλώσεις που είχε κάνει σε βάρους μου. Τρίτον του είχα ζητήσει να κάνει μια δήλωση ότι είμαι πρόεδρος της ΠΑΕ και χρειάζομαι να έχω τη στήριξή του. Τέλος, εκείνο που του ζήτησα είναι να διευκρινίσει για τα οικονομικά της ΠΑΕ και την κακοδιαχείριση.

Ο πρώτος λόγος που συναντηθήκαμε ήταν για να ετοιμάσουμε την επόμενη ημέρα. Ανέλαβα τον ΠΑΟ σε μια κακή περίοδο, χωρίς να υπάρχουν προπονητής και έπρέπε να γίνουν μεταγραφές και δεν κακοδιαχειρίστηκα την ΠΑΕ, κάτι που του επισήμανα στην τρίτη μου επιστολή.

Στην τελευταία συνάντηση μου πρότεινε κάποιους όρους και του είπα εγώ ότι θα μπορούσαμε να βάλουμε για αντιπρόεδρο τον Κανελλόπουλο και για τεχνικό διευθυντή τον Κόντη που έχει κάνει καλή δουλειά στον Άρη. Είπα κάποια πράγματα στον ΠΑΟ και του εξήγησα ότι δεν μπορώ να είμαι πρόεδρος στο ΠΑΟ και οι αποφάσεις να παίρνονται από άλλους ανθρώπους.

Εμένα δεν με καλέσανε στον ΠΑΟ για να κάνω τον μάνατζερ. Εμένα μου είπαν ''βάλε τα χρήματά σου και απογείωσέ τον''. Τα λειτουργικά έξοδα: όσον αφορά την ΠΑΕ παρέμειναν ίδια και το μόνο που αυξήθηκε ήταν τα συμβόλαια στο ρόστερ. Το θέμα για μένα δεν ήταν αν θα βάλω 5-10 παραπάνω στον ΠΑΟ. Αν κάποιους έλεγε ότι θα αναλάβει πρόεδρος κάποιος άλλος και θα κάνει κουμάντο διοίκηση, τότε δεν θα είχα πρόβλημα. Ποτέ δεν χρέωνα έξοδα στον ΠΑΟ εκείνα που ξοδεύω προσωπικά.

Του είχα πει ότι θα αναλάμβανα πρόεδρος, μονο αν γινόταν πρώτος αντιπρόεδρος εκείνος, δεύτερος αντιπρόεδρος ο Γιαννακόπουλος και τρίτος αντιπρόεδρος ο Βγενόπουλος. Θεωρώ ότι όταν μια ομάδα σαν τον ΠΑΟ είναι πολυμετοχική, τότε χρειάζεται να κάνει μια δουλειά από μόνος του. Ωστόσο, δεν έγινε τίποτα τέτοιο.

Αυτή τη στιγμή δεν πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟ. Από εκεί και πέρα, τον Γιάννη τον ξέρω τριάντα χρόνια και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να συνεννοηθώ μαζί του.

Στην αρχή το μπλογκ ξεκίνησε Πατέρας-Βαρδινογιάννης και Βγενόπουλος-Γιαννακόπουλος, στη συνέχεια έγινε Πατέρας-Βαρδινογιάννης και οι άλλοι δύο μόνοι τους και στο τέλος έγινε αυτό που ξέρετε σήμερα. Δεν περιμένω από τις εφημερίδες για να μάθω ποιος είμαι. Εκείνο που περίμενα ήταν η θέση των μεγαλομετόχων να βγάλω εγώ τα κάστανα από τη φωτιά και να μένουν εκεί στην άκρη. Μία εβδομάδα ο καραγκιόζης ο Γκόντζος γράφει ότι ο Πατέρας θα δώσει στον Μαρινάκη. Αυτό το φαιδρό υποκείμενο γράφει πολλά το τελευταίο διάστημα. Δεν μπορώ να σχολιάζω συνέχεια τους χαρακτηρισμούς του «τουλούμπα»!

Όσον αφορά το θέμα του κ. Μαρινάκη, είμαστε φίλοι όσα χρόνια είμαστε με τον κ. Βαρδινογιάννη".

7 σχόλια:

  1. na kai i paratrexameni tsoutsou tou vgeno !!!!!
    re oustttttttttt !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O GKOTZOS EXEI TIN EFIMERIDA DERBY STIN OPOIA OTI GRAFETE MENEI KAI DEN KSEGRAFETE !!!!
    O GKOTZOS POU LES SOY ZITISE GRAPTOS MESA APO TIN EFIMERIDA TOU AN EXEIS ESI OI OI PARATREXAMENISOU (VLEPE TO XANOUMI TON ISAIA) OPOIO DIPOTE APOKOMA APO TO DERBY POY NA SE POLEMAI I NA SOU DINIOURGI PROVLIMA NA VFIS KAI NA TO VGALIS STIN FORA !!!
    AFTO STO ZITISE EDO KAI 3 EVDOMADES ALLA APO TOTE TIPOTA !!
    TA GRAPTA K. PATERA (TSOUTSEKI TOU VGENO) MENOUN ENO I MALAKIES POU LES ESI XANONTE TIN EPOMENI STIGMI !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 02!55
    ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ DERMY ΝΑ ΗΣΟΥΝΑ ,,,,, ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΛΗ ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ena mpourdelo eiste...pou na min pernate kai to protathlima noumera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΓΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΘΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ 1000 ΜΕΣΑ ΚΑΙ 30000 EΞΩ .ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΩΦΕΡ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. pros 04:29

    eida kai esas pou pernate synexeia, ws mpourdelo arxisate kai mpourdelo ksanaginate,

    ante na sas dw twra xwris ta karydia tou 8eiou poso magkes eiste, skatoflwroi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. RE MUNOPANA XORIS TON PATERA OUTE PROTA8LIMA DEN 8A VLEPATE OUTE TIPOTA....MALAKES POU VRIZETE TON PATERA KIOLAS...
    TA ARXIDIA MOU 8A PERNATE KAI 8A TA GLIFATE........

    ΑπάντησηΔιαγραφή