Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΠΑΕ Ξάνθη:«Να αποσυρθεί ο κ. Κανελλόπουλος»

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον Θανάση Κανελλόπουλο να αποσύρει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας εξέδωσε η ΠΑΕ Ξάνθη, η οποία τάσσεται υπέρ του Γιώργου Σπανού. Αναλυτικά η ανακοίνωση:...






«Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ εκτιμώντας την τοποθέτηση του Προέδρου του Ατρομήτου Κου Γιώργου Σπανού, τοποθέτηση που προάγει το σύνολο από το εγώ:

«Η θέση μου είναι, πριν γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου, να συζητηθεί η συγκεκριμένη θέση των ομάδων αυτών, μεταξύ των οποίων συμμετέχω και εγώ ως ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ», κάνει έκκληση στον έτερο υποψήφιο Κο Αθανάσιο Κανελλόπουλο, που με τη σειρά του έχει υπηρετήσει το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, να αποσύρει την υποψηφιότητα του, προκειμένου η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ να διατηρήσει την ενότητά της που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει «κόσκινο».

Πιστεύουμε ότι όλοι οι Πρόεδροι – Ιδιοκτήτες των ομάδων του Συνεταιρισμού θα συμφωνήσουν με την πρόταση ομάδων, ο Πρόεδρος της SUPER LEAGUE, να εναλλάσσεται κάθε χρόνο μεταξύ των Προέδρων – Ιδιοκτητών ομάδων που συμμετέχουν σε αυτήν. Διαδικασία : (Κλήρωση ή Αλφαβητική σειρά).

Είναι διαφανές, είναι δίκαιο, είναι ισότιμο.

Είναι οι αρχές που πιστεύουμε ότι πρεσβεύουμε όλοι.

Ας αναδειχθεί ο νέος Πρόεδρος, μέσα από αυτή τη διαδικασία. Είναι αυτό, που τώρα χρειάζεται ο Συνεταιρισμός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου