Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Όποιος φταίει για την «παραβίαση», θα το πληρώσει!

Μήνυση σε οκτώ ξενοδοχεία κατέθεσε η Αμερικανίδα αθλητική δημοσιογράφος, Έριν Άντριους, για τα αποκαλυπτικά βίντεο που ήρθαν στην δημοσιότητα με πρωταγωνίστρια την ίδια...







Η 32χρονη που εργάζεται στο αθλητικό κανάλι ESPN, βιντεοσκοπήθηκε από μικροκάμερες που είχαν τοποθετηθεί σε ξενοδοχεία όπου διέμεινε κατά καιρούς.

Αν και ο δράστης εντοπίστηκε (πρόκειται για τον διαζευγμένο 47χρονο, Ντέιβιντ Μπάρετ), η Αμερικανίδα κατηγόρησε τα ξενοδοχεία για παραβίαση των προσωπικών της δεδομένων αφού έδωσαν στον Μπάρετ τους αριθμούς των δωματίων που έμενε. Αυτός βιντεοσκόπησε προσωπικές της στιγμές –σε οκτώ ξενοδοχεία που κατέλυσε η Άντριους- και στη συνέχεια προσπάθησε μέσω e-mail να πουλήσει το υλικό στη σκανδαλοθηρική ιστοσελίδα tmz.com. Ωστόσο εντοπίστηκε από τις Αρχές μέσω της ηλεκτρονικής του διεύθυνσης και για τις πράξεις του τιμωρήθηκε με 30 μήνες φυλάκιση.

Η δημοσιογράφος, που έχει ψηφιστεί δύο φορές (2007-2008) ως η πιο σέξι σπορτκάστερ από το ανδρικό περιοδικό Playboy, ζητά περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια δολάρια από τα ξενοδοχεία αλλά και τον Μπάρετ, για ηθική και συναισθηματική βλάβη.

Για το όλο ζήτημα η Άντριους σχολίασε: «Παρόλο που δεν πρόκειται να διαγράψω ποτέ τις επιπτώσεις που είχε η παραβίαση της ιδιωτικής μου ζωής σε μένα και στην οικογένεια μου, ευελπιστώ πως αυτό που πέρασα θα αναγκάσει τα ξενοδοχεία να είναι πιο αυστηρά όσον αφορά στην προστασία των πελατών τους».
(sportfm)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου