Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Αυτό δεν το περίμεναν...

Προβληματισμό έφερε στον Πανσερραϊκό και στο τεχνικό τιμ της ομάδας η εμφάνιση των “ερυθρόλευκων” στο τελευταίο φιλικό στη Νάουσα κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, με τον οποίο τα «λιοντάρια» ολοκλήρωσαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Ημαθίας....






Το παιχνίδι, όχι μόνο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, αλλά οι Σερραίοι δεν έκαναν υποψία ευκαιρίας δημιουργώντας “πονοκεφάλους” στον Ντράγκαν Κοκότοβιτς.

Η αποστολή του Πανσερραϊκού αμέσως μετά το ματς επιβιβάστηκε στο πούλμαν και ξεκίνησε το (σύντομο) ταξίδι της επιστροφής στη βάση της, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασίας της. Ο Σέρβος τεχνικός έχει χορηγήσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για την Κυριακή (25/7).

Στο παιχνίδι, πάντως, είδε αρκετούς παίκτες αγωνιζόμενους, αφού χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες. Παρόλα αυτά, καμία από τις δύο δεν ικανοποίησε με τον Τάντιτς στο 75΄ να χάνει τη μοναδική καλή ευκαιρία των Σερραίων στο ματς.

Ο κ. Κοκότοβιτς σίγουρα περίμενε καλύτερη εμφάνιση, με την ομάδα να δείχνει πως έχει επιθετικό πρόβλημα, αφού και το προηγούμενο φιλικό με την ΑΕ Πάφου είχε λήξει με το ίδιο σκορ.

Στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται στην Ελλάδα και ο εσχάτως αποκτηθείς από τους «ερυθρόλευκους», Πάμπλο Άμο.

Στη βασική ενδεκάδα του Πανσερραϊκού χρησιμοποιήθηκαν οι: Ράντμαν, Δαυίδ, Κόντος, Μουσικάκης, Πάβλικ, Τριανταφύλλου, Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος (25΄ Σαββίδης), Ζυγκερίδης, Ασλανίδης, Μπέλιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Νόβοτα, Γαλανόπουλος, Παντελιάδης, Βοσκόπουλος, Παπάζογλου, Κάστρο, Λεοζίνιο, Ανάκογλου, Τάντιτς, Γεωργιάδης, Μπέλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου