Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Νέο συμβόλαιο ο Γιάκομπ

Στον Ηρακλή θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για άλλα τρία χρόνια ο Βικτοράς Γιάκομπ. Ο Ρουμάνος επιθετικός, λίγες ώρες πριν την απογευματινή, επίσημη "πρώτη" του "Γηραιού" για τη...



Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής για τα χτεσινά δημοσιεύματα



νέα περίοδο στο Καυτανζόγλειο, έβαλε την υπογραφή του στην αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με την ομάδα.

Υπενθυμίζεται πως ο ποδοσφαιριστής δεσμεύονταν με τους "κυανόλευκους" και για την επόμενη σεζόν. Με γραπτή τοποθέτησης της, στο μεταξύ, μέσω της επίσημης σελίδας της στο διαδίκτυο, η ΠΑΕ Ηρακλής θέλησε να εκφραστεί σήμερα για δημοσιεύματα που αφορούν το σύλλογο. Το κείμενο αναφέρει τα εξής:

"Με αφορμή το 'θόρυβο', που δημιουργήθηκε από χθεσινό (04/07) δημοσίευμα, υπογραμμίζουμε:

1. Ουδέποτε η ΠΑΕ Ηρακλής κατέθεσε επίσημη και γραπτή πρόταση στον ποδοσφαιριστή Φιλίπκο, καθώς, άλλωστε, ο συγκεκριμένος παίκτης είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο σε ομάδα από τα μέσα Ιουνίου.

2. Η σκόπιμη 'διαρροή' εικονικού και προσχεδιασμένου εγγράφου γύρω από τη συγκεκριμένη περίπτωση οφείλεται σε κίνηση προστασίας και ελέγχου της εσωτερικής λειτουργίας της ΠΑΕ, τομέας, ο οποίος ούτως ή άλλως ταλαιπώρησε σημαντικά τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή σε εξαιρετικής σημασίας ζητήματα στο πρόσφατο παρελθόν.

3. Ουδέποτε υπήρξε θέμα αμοιβής του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, κ. Γιώργου Καπαγιαννίδη, από οποιαδήποτε μεταγραφή πραγματοποιήθηκε ή θα πραγματοποιηθεί, ακριβώς και αυτονοήτως λόγω της ιδιότητας του κ. Καπαγιαννίδη στην ΠΑΕ Ηρακλής.

4. Τέλος, οι 'όψιμοι θεματοφύλακες' των συμφερόντων της ΠΑΕ Ηρακλής έχουν από καιρό κριθεί σχετικά με το 'ενδιαφέρον' και τις προθέσεις τους, από την εποχή, κατά την οποία 'έτυχε' να βρεθούν στα πράγματα της ΠΑΕ…"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου