Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Έτοιμοι στον ημιτελικό Κεντίρα και Κακάου

Με μοναδική απουσία τον τιμωρημένο Τόμας Μίλερ θα παραταχθεί η Γερμανία στον ημιτελικό της Τετάρτης με την Ισπανία, αφού ο Σάμι Κεντίρα και ο Κακάου ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που ένιωθαν και τέθηκαν στη διάθεση του Γιοακίμ Λεβ...





«Το ιατρικό επιτελείο μας είχε πολύ δουλειά μετά την αναμέτρηση με την Αργεντινή αλλά όλοι οι παίκτες θα είναι έτοιμοι για την Τετάρτη, παρότι είχαμε αμφιβολίες για τη φυσική κατάσταση του Κακάου. Ο Κεντίρα προπονείται κανονικά με την ομάδα, παρότι ακολουθεί λίγο πιο ελαφρύ πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό, είμαστε χαρούμενο αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι ενόψει ημιτελικού», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της «Νασιονάλμανσαφτ».

Ο Κεντίρα είναι βασικός και αναντικατάστατος στο κέντρο της Γερμανίας από την αρχή της διοργάνωσης και την Τετάρτη θα κληθεί να τα βάλει με τα «θηρία» της μεσαίας γραμμής της Ισπανίας, ενώ ο Κακάου ίσως είναι ο αντικαταστάτης του Μίλερ στη μοναδική θέση που «παίζεται» ακόμα για την ενδεκάδα.
(sportfm)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου