Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Προβάδισμα για Νενέ η Παρί


Εμπόδια παρουσιάζει η μεταγραφή του Νενέ στον Ολυμπιακό αφού σύμφωνα με τα σημερινά γαλλικά ρεπορτάζ η Μπονακό έχει στα χέρια της καλύτερη πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν για τον Βραζιλιάνο...




Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση της τάξεως των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του 28χρονου μέσου, την ώρα που η διοίκηση της Παρί προσφέρει 4 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους, με τη Μονακό να αξιώνει τον παίκτη στα 6 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, οι Γάλλοι αναφέρουν ότι ο Νενέ έχει ως άμεση προτεραιότητα να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί και να παραμείνει στο Σαμπιονά και την επόμενη σεζόν. Αν η ομάδα του Παρισιού δεν κάνει πίσω την τελευταία στιγμή τότε θα επανέλθει με μια πρόταση των 5 ή 6 εκατομμυρίων ευρώ.


Τι λένε στην Ελλάδα

Την ίδια ώρα ο ελληνικός Τύπος αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός αύξησε την προσφορά του στη Μονακό από τα 2,5 εκατ. ευρώ στα 3,5 αλλά τελευταία στιγμή ο γαλλικός σύλλογος ανέβηκε στα 5.

Ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον 28χρονο Βραζιλιάνο άσο με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται συνολικά στα 14 εκατομμύρια ευρώ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του συμφώνησαν με τον παίκτη της Μονακό για τριετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 6 εκατομμύρια ευρώ.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι η μεταγραφή ήταν τελειωμένη υπόθεση, η Μονακό ξαφνικά ανέβασαν την προσφορά τους στα 5 εκατομμύρια ευρώ. Αρχικά οι «ερυθρόλευκοι» είχαν στείλει πρόταση στον γαλλικό σύλλογο της τάξεως των 2,5 εκατ. ευρώ ακολούθησε δεύτερη στα 3 για να καταλήξουν τελικά στα 3,5.

Παρόλα αυτά η διοίκηση της Μονακό υποστήριξε ότι δέχθηκε πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ από την Τουρκία, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να μην φέρονται διατεθειμένοι να μπουν σε αυτή τη λογική. Οι «ερυθρόλευκοι» μάλιστα, θεωρούν ότι όλα αυτά είναι παιχνίδια των Γάλλων και πως η Μονακό θα επανέλθει για να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού.


Συνεργασία με Γιουβέντους για Καμορανέζι

Σε συνεννόηση με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του Μάουρο Καμορανέζι στην καλύτερη δυνατή τιμή φέρεται να έχει έρθει ο Ολυμπιακός. Η ελληνική ομάδα έχει συμφωνήσει με την ιταλική να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του παίκτη έτσι ώστε να αποδεσμευτεί η «γηραιά κυρία». Ο Καμορανέζι αμείβεται με 3 εκατ. ευρώ το χρόνο, χρήματα που δύσκολα θα δώσει ο Ολυμπιακός, αλλά αν υπάρξει ανάλογη βοήθεια από τη Γιουβέντους τότε είναι πιθανή η μεταγραφή του 33χρονου.


Κληρώνει για Ιμπαγάσα

Τηλεφώνημα από τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς περιμένουν ο Αριέλ Ιμπαγάσα και η μάνατζέρ του για να κλείσει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο 33χρονος Αργεντινός άσος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» ως προς το οικονομικό για διετές συμβόλαιο με τις ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν τα 700.000 ευρώ.
(gazzetta)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου